No active "ca-sidebar-197687" sidebar

V Rimavskej Sobote vo štvrtok vystúpi Honza Nedvěd s kapelou

13. októbra 2008 |  | 

Vo štvrtok, 16. októbra o 19.00 hod., vystúpi v rimavskosobotskom dome kultúry spolu s kapelou skvelý český spevák Honza Nedvěd. Vstupenky sa dajú kúpiť v predpredaji v Mestskom kultúrnom stredisku (MsKS) za 240,- Sk (7,97€). V deň koncertu bude lístok stáť 299,- Sk (9,92 €).
Bližšie informácie o koncerte poskytne Táňa Koniarová z MsKS na tel.: 56 21 550. Podľa organizátorov si fanúšikovia nedvědovskej poetiky určite prídu na svoje. Okrem známych balád Nedvěd zahrá aj tituly z nového albumu Ta noc, kdy mi vyšlo slunce. V kapele bude navyše okrem Petra Kocmana, Milana Plechatého, Jardu Petráska hrať aj Honzov synovec  Vojta Nedvěd.

Honza Nedvěd je jeden z najvýznamnejších českých folkových a trampských pesničkárov. Svoju hudobnú kariéru zahájil v beatových kapelách (The Three Long Fingers, The Preachers), v ktorých pôsobil spoločne so svojim bratom Františkom. Spolu s ním zakladá v roku 1972 trampskú skupinu Toronto, ktorá je však nútená totalitným režimom zmeniť meno na "menej závadné" Brontosaury. Okrem Brontosaurov, pôsobil Nedvěd súbežne (až do roku 1988) v skupine Spirituál kvintet.

web agentúry studio 77

Oficiálne stránky Honzu Nedvěda

 

.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zdroj: Rimava.sk


Odoberajte novinky spravodajského portálu Rimava.sk, ktoré vám v e-mailovej schránke budú pristávať pravidelne.

Páčil sa ti článok? Zdieľaj ho
Diskusia k príspevku
Odporúčáme
No active "ca-sidebar-197688" sidebar
cross