No active "ca-sidebar-197687" sidebar

V Spievankove sa chystá veľká oslava – Zahrajko oslavuje narodeniny + SÚŤAŽ

RIMAVSKÁ SOBOTA – Milí rodičia, milé deti. Zahrajko bude oslavovať narodeniny! Spievanka si ale nevie dať rady a rozmýšľa, čo by ho najviac potešilo. Pomôžete jej s prekvapením na koncerte o povolaniach?

Už o týždeň, vo štvrtok (16. 3.) o 17.00 hod. vás v Dome kultúry budú čakať napínavé momenty, kedy bude treba volať k zranenému Doktora Ďatľa so Sestričkou Lastovičkou a Pes Policajt bude mať plné ruky práce s pátraním po oslávencovi.

Bez vašej pomoci to ale nepôjde. Podarí sa pripraviť oslavu včas a nájde sa stratený Zahrajko?

Článok pokračuje pod reklamou


Staňte sa súčasťou tajných príprav darčekov a spolu so Stolárom Bobrom, Krajčírom Rakom či Mackom Lackom mu pripravte krásne prekvapenie.

Zažite veselú narodeninovú oslavu so šťastným koncom! Toto už nie je len koncert, ale zážitkami nabitý program pre tú najlepšiu zábavu. Doprajte si spoločný zážitok s vašimi deťmi plný skvelej hudby a tanca.

Vstupné na podujatie je 13 eur. Predaj vstupeniek ešte stále prebieha v TIC a na www.kulturars.sk.

SÚŤAŽ

V spolupráci s Mestským kultúrnym strediskom v Rimavskej Sobote sme si pre vás pripravili súťaž o štyri lístky na toto narodeninové podujatie, ktoré si rozdelia dvaja výhercovia.

Ako sa zapojiť?

Súťaž prebieha na našej stránke na sociálnej sieti Facebook. Vyhľadajte súťažný post, kde nájdete všetky podmienky súťaže. Súťaž trvá do 13. marca do 15:00 hod., kedy vyžrebujeme dvoch výhercov, ktorí získajú po dva lístky na Zahrajkove narodeniny.


NENECHAJTE SI UJSŤ


Odoberajte novinky spravodajského portálu Rimava.sk, ktoré vám v e-mailovej schránke budú pristávať pravidelne.

Páčil sa ti článok? Zdieľaj ho
Diskusia k príspevku
Odporúčáme
No active "ca-sidebar-197688" sidebar
cross