No active "ca-sidebar-197687" sidebar

V Tornali pripravujú Deň detí, program bude v mestskej záhrade Zoltánka

18. mája 2022 | | |  | 
Foto ilustračné. Zdroj: Pixabay.com

TORNAĽA – 28. mája (sobota) Tornaľa oslávi Medzinárodný deň detí, ktorý pripadá na 1. júna. Informoval o tom poslanec Peter Tóth na uplynulom zasadnutí mestského zastupiteľstva.

Program bude podľa jeho slov trvať od 9:00 do približne 14:00 v parku Zoltánka. „Aktivitami sú hudobno-zábavný program v slovenskom aj maďarskom jazyku, bude tam hudobná skupina Lolo a Piškót a ďalšia skupina z Maďarskej republiky – tiež taká interaktívna pre deti,“ prezradil poslanec.

Článok pokračuje pod reklamou


Ako ďalej povedal, chýbať nebudú ani nafukovacie hrady, morský svet či skákacie atrakcie. „Školy a školské zariadenia program zabezpečia na jednotlivých stanovištiach – lukostreľba, interaktívne hry, maľba na tvár, tanečné aktivity, spev, kreatívna dielňa, pohybové hry. Bude zabezpečené aj občerstvenie a prenosné mobilné toalety,“ povedal ďalej Peter Tóth s tým, že budú vyberať vstupné vo výške 1 euro.

„Plus dobrovoľné dary. Výťažok bude venovaný na obnovu mestskej záhrady Zoltánka. Predbežne sme sa dohodli (v komisii, pozn. red.), že to bude využité na osvetlenie,“  tlmočil poslanec. „Predpokladaný rozpočet bude okolo 2-tisíc eur,“ zakončil.

NENECHAJTE SI UJSŤ


Odoberajte novinky spravodajského portálu Rimava.sk, ktoré vám v e-mailovej schránke budú pristávať pravidelne.

Páčil sa ti článok? Zdieľaj ho
Diskusia k príspevku
Odporúčáme
No active "ca-sidebar-197688" sidebar
cross