No active "ca-sidebar-197687" sidebar

V závere týždňa prinesie Transistor výnimočnú hip-hopovú párty

TransistorPrichádza ďalšia dávka hudby, umenia a zábavy! Transistor team sa spojil s Mestským kultúrnym strediskom a na piatok, 29. augusta, vám spoločne prinášajú  pokračovanie obľúbeného kultúrneho podujatia Transistor. Počas večera na nádvorí Čierny orol v Rimavskej Sobote vystúpi ikona slovenského hip-hopu, Moja Reč s live kapelou Komplot, Zverina a MC Shomi, svoje sety odohrá DJ Jazzy a domáci KA YA a PLES.  Tešte sa na výnimočnú hip-hopovú párty!

“Rozhodli sme sa, že pripravíme dôstojnú rozlúčku s letom a zabavíme sa na akcii, kde si každý príde na svoje. Jedno tričko nezostane suché,” sľubuje oganizátor podujatia Adam Pavella. “Vytiahli sme Transistor pod holé nebo, do jedinečného priestoru nádvoria Čierny orol, ktorý je ideálny pre veľký koncert a veľkú klubovú atmosféru. Program podujatia je viac ako kvalitný,” dodáva. Nebude chýbať špeciálne osvetlenie, zvuk a projekcie. “Tešíme sa na párty, svetlá reflektorov, paru, projekcie, dobrých ľudí a nakladačku dobrej nálady a hudby!”

MOJA REČ SO ŽIVOU KAPELOU KOMPLOT, hip-hopové stálice slovenskej scény. Na Facebooku majú cca 145 000 lajkov a ich videá majú viac ako milión prezretí. S kapelou Komplot  chalani aj začínali. Všetci pochádzajú z Handlovej. Frontmeni Delik a Supa sú miláčikmi publika.

ZVERINA patrí k prvej vlne raperov na Slovensku, ktorí spoločne budujú scénu.  Pre Zverinu je príznačná recesia a humor, prostredníctvom ktorého poukazuje na chyby v systéme a v politike na Slovensku. Vo svojich textoch vyzdvihuje  hodnoty ako priateľstvo, užívanie si života a každého momentu v ňom.  Spoločne s MC Shomi-m ho na koncerte podporí a o hudobnú nádielku sa postará aj DJ Jazzy, DJ- ská topka vo svojom odbore, predovšetkým v štýle hip-hop. Multižánrovosť, ako ju máme radi, zaručia stálice KA YA a PLES!

Vstupné je 5 eur (v predpredaji a na mieste do 22.00 hod.) Podľa Adama Pavellu by bez podpory Hot Art-u a sponzorov bola vstupenka oveľa drahšia.

Sledujte aj Transistor na Facebook-u a všetky dôležité info o akcii nájdete aj tu.

Podujatie je súčasťou projektu HOT ART – umenie v uliciach mesta, ktoré organizuje Mestské kultúrne stredisko s podporou MKSR a spoločnosti Automax s. r. o.

transistor-moja-rec

Zdroj: Sponzorovaný článok (Rimava.sk je mediálny partner podujatia)


Odoberajte novinky spravodajského portálu Rimava.sk, ktoré vám v e-mailovej schránke budú pristávať pravidelne.

Páčil sa ti článok? Zdieľaj ho
Odporúčáme
No active "ca-sidebar-197688" sidebar
cross