No active "ca-sidebar-197687" sidebar

V Zlatom Býku vám ukážu, ako môže vyzerať svadba snov

24. februára 2010 |  | |

Plánujete svadbu, ste zamilovaní, zasnúbení?Alebo iba zvedaví? Podujatie „V svadobnom tóne“ je jedinečnou možnosťou, ako sa na vlastné oči presvedčiť a spoznať čo je „in“ v súčasnom svete svadieb. Hotel Zlatý Býk v Rimavskej Sobote pripravuje tretí ročník prehliadky svadobných trendov, ktorá sa uskutoční v nedeľu, 14. marca, o 14-tej hodine.

Návštevníci sa tak krok po kroku dozvedia, ako môže vyzerať jedinečný, neopakovateľný a nezabudnuteľný svadobný deň v najväčšom rimavskosobotskom hoteli.

„Približujeme  nové a súčasné trendy v oblasti svadobného stolovania a menu, ktoré Zlatý Býk ponúka. Predstavujeme originálne svadobné šaty, dekorácie, moderné svadobné kytice, účesy, ale i spôsoby líčenia. Prezentovať sa bude aj klenotník a svadobný fotograf,“ uviedla Iveta Fridrichová, manažérka hotela, ktorý sa v minulom roku postaral o  25 exkluzívnych a krásnych svadieb.

Organizátori podujatia myslia na každý detail, na svadobnej prehliadke si na svoje príde skutočne každý. V prípade záujmu si prezentované produkty môžu návštevníci či budúci svadobčania zakúpiť alebo objednať. Vítaní sú všetci, ktorí sa chcú pripraviť či inšpirovať na svoju vlastnú svadbu snov alebo len zažiť čarovné popoludnie v svadobnom tóne...

[flashvideo filename=http://www.rimava.sk/video/v_svadobnom_tone2.flv /] Video z druhého ročníka prehliadky svadobných trendov v Hoteli Zlatý Býk

Zdroj: PR-článok


Odoberajte novinky spravodajského portálu Rimava.sk, ktoré vám v e-mailovej schránke budú pristávať pravidelne.

Páčil sa ti článok? Zdieľaj ho
Odporúčáme
No active "ca-sidebar-197688" sidebar
cross