No active "ca-sidebar-197687" sidebar

Vianočnú náladu do Tornale prinesie niekoľko podujatí, čakajú nás koncerty, trhy aj varenie kapustnice

6. decembra 2022 | |  | 
Zdroj: FB Mesto Tornaľa

TORNAĽA – Aj mesto Tornaľa si pripravilo počas adventu niekoľko podujatí, ktoré prinesú vianočnú atmosféru. Čaká nás niekoľko koncertov v réžii známych umelcov aj žiakov Základnej umeleckej školy, varenie kapustnice a aj tradičné vianočné trhy. Je sa na čo tešiť.

Informácie o mieste a presnom čase začiatku podujatí nájdete na plagáte nižšie.

Už na dnes 6. decembra je naplánované predstavenie kúzelníka. Vo štvrtok 8. decembra si môžete vychutnať koncert slovenského hudobného tria Hugo Kauder Trio. V piatok 9. decembra všetkých poteší Zoltán Bereczki so svojím vianočným koncertom.

Článok pokračuje pod reklamou


V utorok 13. decembra sa na vianočnom koncerte v katolíckom kostole predvedie Základná umelecká škola. V stredu 14. decembra sa začnú tradičné vianočné trhy. Vo štvrtok 15. decembra vystúpi známy slovenský hudobník Pavol Hammel. V piatok 16. decembra bude na Hlavnom námestí rozvoniavať kapustnica.

Pár dní pred Vianocami si môžete sviatočnú atmosféru užiť na koncerte známej maďarskej skupiny Kaláta (20. december). O deň neskôr predvianočný program vyvrcholí koncertom Základnej umeleckej školy.

NENECHAJTE SI UJSŤ


Odoberajte novinky spravodajského portálu Rimava.sk, ktoré vám v e-mailovej schránke budú pristávať pravidelne.

Páčil sa ti článok? Zdieľaj ho
Diskusia k príspevku
Odporúčáme
No active "ca-sidebar-197688" sidebar
cross