No active "ca-sidebar-197687" sidebar

VIDEO: Exil otvoril plesovú sezónu v Tisovci aj v Rimavskej Sobote

17. januára 2011 | |  | |

Trnavská hudobná skupina Exil zahájila uplynulý víkend plesovú sezónu v Tisovci aj v Rimavskej Sobote. Z piatka na sobotu hrali do tanca na Divadelnom bále v Tisovci, v nasledujúci večer pre  takmer stovku plesajúcich na 15. ročníku Reprezentačného plesu mesta Rimavská Sobota.

V poradí štvrtý ročník Divadelného bálu, o ktorý prejavuje záujem čoraz viacej ľudí, prilákal tento rok takmer 140 ľudí nielen z Tisovca. Samotný ples valčíkom otvorili usporiadatelia, členovia divadelného súboru Daxner, nasledovali ukážky spoločenských tancov v podaní Faber Dance School z Brezna. Program doplnil kúzelník Maers. Zábava trvala približne do piatej hodiny, kedy na parkete ostala ešte takmer stovka plesajúcich.

Skupina Exil si svoj hudobný repertoár zopakovala aj v sobotu večer, na plese v Rimavskej Sobote. Po prvýkrát ho otvoril novozvolený primátor Jozef Šimko. Ako pre Rimava.sk povedala Tatiana Koniarová z Mestského kultúrneho strediska, valčíkovou choreografiou, štandardnými a latinskoamerickými tancami zaujali tri páry z Tanečného klubu Impulz. Tancovalo sa približne do štvrtej hodiny ráno.

Rimavskosoboťania majú počas tohtoročného fašiangového obdobia ešte niekoľko príležitostí na zábavu.

V Dome kultúry sú ohlásené tieto plesy:

sobota, 29.január: Ples Nadácie Martinka Sucháča
piatok, 4. február: Ples Gymnázia M. Tompu Reformovanej kresťanskej cirkvi
sobota, 5. február: Ples poľovníkov
piatok, 11. február: Ples Csemadok

Hotel Tatra:

sobota, 5. február: Lesnícky ples
piatok, 11. február: Policajný ples
sobota, 19. február: Matičný ples

Originálnu Horúcu latinskú noc pripravila aj spoločnosť Lamata, uskutoční sa už tento piatok, 21. januára, v reštaurácii Family.

Folklórny súbor Háj tento rok ples nechystá, folkloristi však pripravujú slávnostný galaprogram a recepciu pri príležitosti 35. výročia založenia súboru. Oslavy sa uskutočnia v sobotu, 26. februára.

Zoznam ďalších podujatí môžete nájsť v kalendári akcií tu.

.

Zdroj: Rimava.sk


Odoberajte novinky spravodajského portálu Rimava.sk, ktoré vám v e-mailovej schránke budú pristávať pravidelne.

Páčil sa ti článok? Zdieľaj ho
Diskusia k príspevku
Odporúčáme
No active "ca-sidebar-197688" sidebar
cross