No active "ca-sidebar-197687" sidebar

VIDEO: Na Dni mesta príde Vondráčková, Stašák s Kaviarňou Slávia aj Superstarista Adamec

Primátor Rimavskej Soboty Jozef Šimko pozýva všetkých obyvateľov mesta ale aj širokého okolia na tohtoročné oslavy Dní mesta Rimavská Sobota, ktoré sa budú konať 4. a 5. mája. Počas oboch dní je pripravený bohatý kultúrny program doplnený o množstvo sprievodných akcií, neodmysliteľnou súčasťou osláv je aj tradičný jarmok.

V sobotu, 5. mája o 18. 00 hod. primátor Jozef Šimko slávnostne otvorí zrekonštruovaný amfiteáter. V tomto čase je zároveň naplánovaný dvojhodinový hudobný program a s názvom Kaviareň Slávia. Vzácnym hosťom Petra Stašáka bude legenda českej hudobnej scény Helena Vondráčková. V programe ďalej vystúpia manželia Silvia a Peter Klimentovci, Rezső Soltész, Pavol Stašák a spievajúci profesor Vladimír Čečot.

Po Kaviarni Slávia nasleduje koncert víťaza druhej série Česko Slovenskej SuperStar Lukáša Adamca. Lukáš zahrá v rimavskosobotskom amfiteátri o 20.30 hod.

Vstupenky na sobotný večer si možno zakúpiť v Mestskom kultúrnom stredisku a v Turistickom informačnom centre za 10 eur. Deti do desať rokov majú vstup zdarma. Lístky budú v predaji aj v deň koncertu, priamo v amfiteátri, za 12 euro.

.

Zdroj: Sponzorovaný článok

Pri sponzorovaných článkoch Rimava.sk štandardne uzatvára komentáre. Možnosť komentovať je pri týchto článkoch dostupná len na výslovné želanie klienta.

.


Odoberajte novinky spravodajského portálu Rimava.sk, ktoré vám v e-mailovej schránke budú pristávať pravidelne.

Páčil sa ti článok? Zdieľaj ho
Odporúčáme
No active "ca-sidebar-197688" sidebar
cross