No active "ca-sidebar-197687" sidebar

VIDEO: Na Santyho premiérové vystúpenie prišlo do GAB-klubu takmer dvesto ľudí

21. marca 2011 |  | |

Takmer dvesto ľudí sa v piatok stretlo v GAB-klube v Dome kultúry, kde sa domácemu publiku predstavil rimavskosobotský interpret Santy a prezentoval svoj debutový album s názvom Kasíno. Okrem neho však bolo počas večera v znamení hip-hopu pripravených niekoľko prekvapení. Nechýbal avizovaný DJ Jancco ako aj  mladý hip-hoper Ičis, obaja z Nitry, priestor dostal aj breakdancer Adrian. Zaujali tiež videoprojekcie, o ktoré sa postaral Otto Nagy z digitálneho štúdia Viktora Belana. Akcia dopadla k spokojnosti organizátorov, ktorí podobné podujatia sľubujú aj do budúcnosti.

Ako pre Rimava.sk uviedol Adam Pavella, zástupca nezávislého vydavateľstva BAZ Records, počas večera vládla v GAB-klube veľmi dobrá atmosféra, s účasťou na Santyho koncerte je spokojný. "Sme motivovaní robiť viac podujatí aj v budúcnosti," povedal Pavella.

"Som rada, že sa podarilo zorganizovať ďalšiu úspešnú akciu pre mladých a tiež ma teší, že GAB-klub je miestom, kde sa môžu zviditeľňovať šikovní ľudia," zhodnotila pre Rimava.sk Regina Špitálová z Mestského kultúrneho strediska, ktoré na piatkový večer poskytlo priestor v Dome kultúry.

.

Zdroj: Rimava.sk, PR-článok


Odoberajte novinky spravodajského portálu Rimava.sk, ktoré vám v e-mailovej schránke budú pristávať pravidelne.

Páčil sa ti článok? Zdieľaj ho
Odporúčáme
No active "ca-sidebar-197688" sidebar
cross