No active "ca-sidebar-197687" sidebar

VIDEO: V závere týždňa Mikulášska Retro party s legendárnym Maduarom & MC Erikom

4. decembra 2014 |  | 

maduarZaspomínajte si na staré dobré časy! Legenda 90. rokov, rimavskosobotská skupina Maduar a DJ MC Erik prichádzajú s Mikulášskou Retro party. Okrem kvalitnej oldiesky vás čakajú hity ako Hafanana, Do It, I Feel Good, Anjel či One Way Ticket v live prevedení. Už tento piatok, 5. decembra, večer o 21.00 hod., v estrádnej sále rimavskosobotského Domu kultúry. Na mieste, ktoré sa spája so začiatkami úspešnej kapely! Veď práve v "kulturáku" v rokoch 1987-1992 jej členovia nacvičovali ako krúžok Maduar. Na záver koncertu si Ladislav a Juraj Matyinko z Maduaru pozvú na pódium ex-členov z Rimavskej Soboty - Erika Arestu a Ladislava Duloviča.

Po koncerte bude nasledovať podpisovka spojená s predajom All-In-One Collection - kompletnej diskografie a videografie skupiny (7 CD, 1 EP, 2 DVD) na 1 USB kľúči v darčekovom balení.

Vstupné, 5 € v predpredaji, 6 eur na mieste. Rezervácie a info: 047/ 56 21 550.

[su_media url="https://www.youtube.com/watch?v=0xHqYhz-HB4" width="600" height="400"]

MADUAR v rokoch 1994-2000 dominoval českým a slovenským hitparádam. V tomto období získala skupina  množstvo ocenení - 2 Platinové platne, 3 Zlaté platne, Tituly - Skupina roka, Skladba, Videoklip a Album roka. Dosiahla 10 #1 hitov v Čechách a 8 #1 hitov na Slovensku. V roku 2006 podpísala zmluvu na vydanie singla Hafanana v 94 krajinách sveta. Po úspešnom jarnom turné na Slovensku (33 koncertov) a zámorskom turné v USA/ CAN (11 koncertov) vyrazila skupina Maduar túto jeseň aj do Čiech a opäť aj na Slovensko na turné s názvom “STARÉ DOBRÉ ČASY”, aby oslávila svoje 20. výročie od vydania prelomového albumu I Feel Good.

Začiatkom leta sa legendárna zostava hudobníkov po 20 rokoch vrátila spoločne na pódium vo svojom rodnom meste. Rimavskosobotské Hlavné námestie zažilo jedinečnú Oldies Party, v centre sa stretli tisícky ľudí. Tí si počas večera užili nielen diskotéku pod holým nebom ale hlavne spoločne s niekdajšími členmi Maduaru (bratia Matyinkovci, Laco Dulovič a Erik Aresta) oprášili hity, ktoré kedysi bodovali v slovenských hitparádach.

Sledujte aj Facebook, viac info o podujatí nájdete priamo tu.

 


maduar

Zdroj: Sponzorovaný článok (Rimava.sk je mediálny partner podujatia)
Pri sponzorovaných a reklamných článkoch Rimava.sk štandardne uzatvára komentáre


Odoberajte novinky spravodajského portálu Rimava.sk, ktoré vám v e-mailovej schránke budú pristávať pravidelne.

Páčil sa ti článok? Zdieľaj ho
Odporúčáme
No active "ca-sidebar-197688" sidebar
cross