No active "ca-sidebar-197687" sidebar

Do okresu mieri minister Lengvarský, možno príde aj prezidentka Čaputová. Otvoria špecializovanú liečebňu pre ľudí po cievnej mozgovej príhode

23. septembra 2021 | | |  | 

ČÍŽ – Služby v Prírodných jódových kúpeľoch Číž sa už čoskoro rozšíria. V pondelok (27. 9. 2021) tam otvoria špecializovanú liečebňu FBLR (fyziatrie, balneológie a liečebnej rehabilitácie) pre CMP (cievna mozgová príhoda).

Do portfólia služieb kúpeľov pribudne poskytovanie komplexnej starostlivosti v špecializovanej rehabilitačnej nemocnici FBLR pre CMP. Ako pre Rimava.sk potvrdila Zuzana Eliášová, hovorkyňa ministra zdravotníctva Vladimíra Lengvarského, otvorenia by sa mal zúčastniť aj minister.

Článok pokračuje pod reklamou



„Áno, otvorenie je naplánované na 9:30,“ uviedla ďalej Eliášová. Podľa zatiaľ nepotvrdených informácií, ktoré má redakcia Rimava.sk, by sa otvorenia mohla zúčastniť aj prezidentka SR Zuzana Čaputová. Redakcia v tejto súvislosti oslovila hovorcu prezidentky Martina Strižinca, ktorý ale túto informáciu zatiaľ potvrdil nevedel. K jej návšteve sa jednoznačne nevyjadril ani Michal Fajin, riaditeľ Prírodných jódových kúpeľov Číž. „Je to súkromná akcia, je to v procese riešenia,“ povedal.


Odoberajte novinky spravodajského portálu Rimava.sk, ktoré vám v e-mailovej schránke budú pristávať pravidelne.

Páčil sa ti článok? Zdieľaj ho
Diskusia k príspevku
Odporúčáme
No active "ca-sidebar-197688" sidebar
cross