No active "ca-sidebar-197687" sidebar

FOTO: Premiér Eduard Heger je už v Klenovci

KLENOVEC – Dnes krátko predpoludním do Klenovca prišiel premiér Eduard Heger. Privítala ho starostka obce Zlata Kaštanová.

Premiér dorazil do Klenovca v sprievode polície a ochrankárov. Zvítal sa so starostkou Zlatou Kaštanovou, ktorá mu v mene obce venovala symbolický dar – bábiky odeté v tradičnom klenovskom kroji. Atmosféru dotvárala aj ľudová hudba. „Je to poďakovanie za to, že ste nás vôbec navštívili,“ povedala Kaštanová.

Článok pokračuje pod reklamou



So zástupcami obce sa Heger stretol pred miestnym komunitným centrom, ktoré aj navštívil. Podľa pracovného programu premiéra má byť témou ich stretnutia práca s marginalizovanými komunitami v čase pandémie.

Dnešný pracovný program premiéra sa začal v Lučenci, kde sa stretol s vedením Základnej školy M. R. Štefánika a nahliadol aj do letnej školy. O 13:00 ho ešte čaká pracovný obed s primátorkou mesta Poltár Martinou Brisudovou. Ďalej sa v meste pôjde pozrieť do spoločnosti Sonne Crystal, kde sa stretne s jej vedením. Na 15:30 má naplánované stretnutie s vedením spoločnosti Agro CS Slovakia, Veľké Dravce. O 17:00 ho na lučeneckej radnici čaká diskusia na tému nový školský rok a pandémia.


Odoberajte novinky spravodajského portálu Rimava.sk, ktoré vám v e-mailovej schránke budú pristávať pravidelne.

Páčil sa ti článok? Zdieľaj ho
Diskusia k príspevku
Odporúčáme
No active "ca-sidebar-197688" sidebar
cross