No active "ca-sidebar-197687" sidebar

Minister Naď vlastní byt na sídlisku v R. Sobote, býva v ňom jeho otec

Zdroj foto: Úrad vlády Slovenskej republiky

RIMAVSKÁ SOBOTA - Slovenskí politici zverejnili svoje majetkové priznania za rok 2020. Z majetkového priznania ministra obrany Jaroslava Naďa sme zistili, že vlastní byt v Rimavskej Sobote.

"Minister obrany je vlastníkom bytu v Rimavskej Sobote vyše 5 rokov, byt neprenajíma, žije v ňom otec ministra Naďa. Byt sa nachádza v lokalite sídlisko Rimava 2," uviedla Martina Kovaľ Kakaščíková, hovorkyňa Ministerstva obrany SR.

Článok pokračuje pod reklamou


Ako ďalej doplnila, do Rimavskej Soboty chodí minister Naď v rámci osobných záležitostí. "V Rimavskej Sobote žije otec ministra Naďa. Do mesta preto vždy rád zavíta v rámci rodinných návštev. Mesto rád navštevuje, predovšetkým s deťmi," dodala Kakaščíková.

Jaroslav Naď vo svojom majetkovom priznaní uviedol, že jeho ročný plat je 51 550 eur a okrem bytu v Rimavskej Sobote vlastní aj ďalší v Banskej Štiavnici, dom v Hrubej Borši a osobné autá značiek Audi a Mercedes.

Svoje majetkové priznanie zverejnila aj prezidentka Zuzana Čaputová. Podľa priznania je jej ročný plat takmer 158-tisíc eur a vlastní rekreačnú chatu a dom v Pezinku a auto značky Ford.

Zaujímavé sú aj niektoré majetkové priznania ďalších politikov. Napríklad Igor Matovič nevlastní podľa priznania "vôbec nič". Robert Fico nevlastní žiadny byt ani dom, priznáva sa ale k vinici v Rači, má pôdy v Hrušovanoch a Preseľanoch a osobné auto značky Volvo.


Odoberajte novinky spravodajského portálu Rimava.sk, ktoré vám v e-mailovej schránke budú pristávať pravidelne.

Páčil sa ti článok? Zdieľaj ho
Diskusia k príspevku
Odporúčáme
No active "ca-sidebar-197688" sidebar
cross