No active "ca-sidebar-197687" sidebar

Murgaš zatiaľ neoficiálny kandidát Smeru-SD na župana

13. augusta 2009 |  | 

Vyjadrenie, že banskobystrický župan Milan Murgaš je pre nastávajúce voľby do vyšších územných celkov opäť kandidátom strany Smer-SD na predsedu Banskobystrického samosprávneho kraja, bolo predčasné. Tak dnes pre agentúru SITA doplnila svoje vyjadrenia zo stredy banskobystrická krajská predsedníčka Smeru-SD Jana Laššáková.

Zopakovala, že rokujú s inými stranami o podpore pre Murgaša, zdôraznila však, že oficiálne ešte nič nie je uzavreté, ani meno kandidáta tejto strany na župana. „Hľadáme podporu doterajšiemu predsedovi, ale zatiaľ nie sú veci uzavreté čo sa týka poslancov či predsedu,“ povedala Laššáková. Nevylúčila, že by kandidátom Smeru-SD na banskobystrického župana ešte mohol byť aj niekto iný, ale aj tieto úvahy sú podľa nej predčasné.

Ako uviedla v stredu, rokovania o koalícii pre voľby župana aj pre voľby župných poslancov začal Smer-SD v Banskobystrickom kraji so všetkými parlamentnými stranami, v súčasnosti rokovania pokračujú s ĽS-HZDS a SNS. Uzavrieť by ich chceli do konca augusta.

Zdroj: BANSKÁ BYSTRICA 13. augusta (SITA)


Odoberajte novinky spravodajského portálu Rimava.sk, ktoré vám v e-mailovej schránke budú pristávať pravidelne.

Páčil sa ti článok? Zdieľaj ho
Diskusia k príspevku
Odporúčáme
No active "ca-sidebar-197688" sidebar
cross