No active "ca-sidebar-197687" sidebar

Oficiálny program prezidentky je známy, vieme, ktoré miesta navštívi

31. mája 2021 | |  | 

Oficiálny program prezidentky Zuzany Čaputovej je už známy. V rámci regionálneho výjazdu 1. a 2. júna navštívi viaceré mestá a obce na južnom Slovensku. Bude sa zaujímať o sociálno-ekonomickú situáciu v regiónoch Gemer, Malohont a Novohrad. Zavíta do Rimavskej Soboty, Jelšavy a Lučenca.

„V utorok predpoludním si prezidentka prezrie miesto budúcej výstavby priemyselného parku v Rimavskej Sobote. Neskôr navštívi aj Úrad práce, sociálnych vecí a rodiny v Rimavskej Sobote, kde sa stretne s jeho vedením a zamestnankyňami,“ informoval jej hovorca Martin Strižinec. Ako ďalej dodal, prezidentka sa v coworkingovom centre Kruháč stretne aj s opatrovateľkami z regiónu, ktoré pravidelne cestujú za prácou do zahraničia. „Popoludní si prezrie Kaštieľ Coburgovcov v Jelšave a prvý deň regionálneho výjazdu ukončí návštevou Slovenských magnezitových závodov,“ dodal Strižinec.

Článok pokračuje pod reklamou



V stredu sa prezidentka presunie do Lučenca, kde bude najskôr diskutovať so študentkami a študentami Strednej zdravotníckej školy. „V súvislosti s dopadmi pandémie navštívi krízové centrum OZ Za dôstojný život, ktoré dlhodobo pomáha ľuďom v kríze a nepriaznivej životnej situácii a zároveň slúži ako výdajné miesto Potravinovej banky Slovenska. Na záver pracovnej cesty prezidentka navštívi poľnohospodársky sociálny podnik v Rovňanoch,“ uviedol hovorca.


Odoberajte novinky spravodajského portálu Rimava.sk, ktoré vám v e-mailovej schránke budú pristávať pravidelne.

Páčil sa ti článok? Zdieľaj ho
Diskusia k príspevku
Odporúčáme
No active "ca-sidebar-197688" sidebar
cross