No active "ca-sidebar-197687" sidebar

Poslanec Hazucha nemení politický dres

Ivan Hazucha je naďalej okresným predsedom strany Smer-sociálna demokracia. Potvrdil to pre Rimava.sk. Hazucha je zároveň poslancom rimavskosobotského mestského zastupiteľstva. Okrem neho sa dostali v komunálnych voľbách na jeseň 2018 do mestského parlamentu v Rimavskej Sobote ešte traja poslanci za Smer. Platí to o Eve Bornayovej, Erike Juhászovej i Robertovi Kuvikovi. „Určite nie sú medzi odchádzajúcimi zo strany," konštatoval Hazucha.

Článok pokračuje pod reklamou



V súvislosti so vznikajúcou partajou Hlas-sociálna demokracia okolo expremiéra Petra Pellegriniho nezaznamenali podľa slov Hazuchu zatiaľ žiadny hromadný odchod členov. „Predpokladám, že nejakí ľudia budú chcieť odísť. Je to ich osobná vec. Neočakávam však veľký prechod ľudí do tejto vznikajúcej strany," povedal okresný šéf Smeru-SD. Ako doplnil, v tomto roku odišlo zo strany do desať členov, no na 99 percent podľa neho nejde o spojitosť so spomínanou stranou, ktorá sa ešte len formuje. V Rimavskosobotskom okrese má Smer približne 200 členov.

Hazucha uviedol, že pred časom došlo k zmene na poste predsedu strany v meste Rimavská Sobota. Lukáša Kvietka na ňom nahradila Eva Jančiová. „Svoj odchod avizoval už pred rokom, členstva v strane sa vzdal zo súkromných dôvodov ešte pred februárovými voľbami do NR SR," ozrejmil Ivan Hazucha.

Zdroj: Rimava.sk


Odoberajte novinky spravodajského portálu Rimava.sk, ktoré vám v e-mailovej schránke budú pristávať pravidelne.

Páčil sa ti článok? Zdieľaj ho
Diskusia k príspevku
Odporúčáme
No active "ca-sidebar-197688" sidebar
cross