No active "ca-sidebar-197687" sidebar

Pozrime sa okolo seba...

22. septembra 2014 |  | | |

koalíciaSlnkom zaliata krásna letná lúka, na ktorej sú milióny kvetov, rastlín a tráv. Lúka nepotrebuje umelé vyživovanie, žije v harmónii a dokáže koexistovať kvet s trávou, komunikuje ďatelina s machom, púpava so sedmokráskou, dostáva sa do harmónie v rôznorodosti druhov v spoločnej túžbe slobodne žiť.  Nik sa nestará o lúku plnú kvetov, každý sa poteší pohľadom na harmóniu farieb a rôznorodosti kultúr. Lúka nás nabíja energiou a dáva nám pocit naplnenia.
Tam, kde je umelo zasiata monokultúra, zasiata pšenica, raž či iná kultúra, je na oko krásne pole. O toto pole sa človek musí starať, musí mu dať hnojivo, musí orať, siať, žať. Musí mu dať energiu.

Monokultúra či jednostranný parlament bez pestrosti, bez rôznorodosti, bez vzájomnej komunikácie druhov a názorov je pole, o ktoré sa človek musí starať. Bez jeho práce dodávania energie monokultúra umrie. Monokultúra v prírode či postavenie jednej strany v politike nedokáže dlhodobo zabezpečiť energiu a rozvoj, lebo sama spotrebúva potrebnú energiu.

Tak je to aj v politike.
Ktosi povedal, že pravica je rozdrobená, nedokáže sa  dohodnúť, ale opak je pravdou. Len zdravá pravica v rôznorodosti svojich názorov, koexistencii dokáže dospieť k harmónii. Dokáže spolu komunikovať, navzájom sa rešpektovať a hlavne dodržať slovo.

V našom meste sa po dlhých rozhovoroch predsa dokázala vyformovať a dohodnúť pravicová koalícia na poslancov mestského zastupiteľstva vytvorená z politických strán NOVA, Konzervatívni demokrati slovenska (KDS),  Občianska konzervatívna strana (OKS), OBYČAJNÍ ĽUDIA a nezávislé osobnosti (OĽaNO), Sloboda a Solidarita(SaS), Strana maďarskej komunity-Magyar Kozosség Pártja (SMK-MKP).
Dokázali sme nabrať energiu z rôznorodosti názorov,  pestrosti nápadov.

Koalícia zložená zo šiestich pravicových politických strán a hnutí podala v nedeľu, 21. septembra 2014, svoju kandidátku na poslancov mestského zastupiteľstva. Koalícia sa dohodla na jednotnom ťahu na bránku za krajšie a lepšie mesto, za podporu a rozvoj všetkého, čo sa tu pre dobro občanov vybudovalo a vybuduje. Sme pripravení vždy a načas schváliť vyrovnaný rozpočet mesta tak, aby rozvoj mesta nebol financovaný len z vlastných zdrojov, ale aby sme mohli čerpať eurofondy.

Svoj volebný program zverejníme a odprezentujeme v čo najkratšom čase.

koalicia logo

Zdroj: Platená inzercia


Odoberajte novinky spravodajského portálu Rimava.sk, ktoré vám v e-mailovej schránke budú pristávať pravidelne.

Páčil sa ti článok? Zdieľaj ho
Diskusia k príspevku
Odporúčáme
No active "ca-sidebar-197688" sidebar
cross