No active "ca-sidebar-197687" sidebar

Prejde primátor J. Šimko k strane Sme rodina? Boris Kollár to nevylúčil, podľa Šimka už prebehli rokovania

7. septembra 2021 | |  | 
Jozef Šimko a Boris Kollár vo februári tohto roka pri lokalite budúceho štátneho priemyselného parku.

BRATISLAVA/RIMAVSKÁ SOBOTA – Primátor Rimavskej Soboty Jozef Šimko minulý týždeň oznámil svoj odchod z klubu ĽSNS. Ako dôvod vtedy podľa portálu Aktuality.sk uviedol rozdielne názory na očkovanie proti ochoreniu covid-19.

„Áno, je to pravda. Dnes (30. 8.) som odovzdal predsedovi parlamentu B. Kollárovi listinu, že vystupujem z poslaneckého klubu ĽSNS,“ potvrdil minulý týždeň svoj odchod z klubu ĽSNS Jozef Šimko, ktorý podľa jeho slov bude zatiaľ figurovať ako nezaradený poslanec. To by sa však mohlo zmeniť.

Článok pokračuje pod reklamou



Ako dnes informovala TV Markíza, Jozef Šimko už rokoval s Borisom Kollárom, ktorý posilnenie svojho klubu nevylúčil. „Rokoval som asi pred týždňom s pánom Kollárom, ale aj s inými politickými stranami,“ povedal Jozef Šimko pre TVNOVINY.sk. Ako ďalej uviedli, ďalšie politické strany nechcel konkretizovať.

Podľa TV Markíza Boris Kollár síce nepriznal, že s Jozefom Šimkom rokoval, ale nevylúčil možnosť, že by mohol skončiť aj v jeho strane.

„Musím povedať, že sa s pánom Šimkom dlho poznám, vnímam ho ako veľmi dobrého primátora. A s jeho postojmi na niektoré témy súhlasím a nemám s ním žiaden problém. Čas teda ukáže,“ uviedol pre portál TVNOVINY.sk Boris Kollár, predseda strany Sme rodina.

Ako tento možný krok okomentoval politológ, si môžete prečítať na tomto odkaze.


Odoberajte novinky spravodajského portálu Rimava.sk, ktoré vám v e-mailovej schránke budú pristávať pravidelne.

Páčil sa ti článok? Zdieľaj ho
Diskusia k príspevku
Odporúčáme
No active "ca-sidebar-197688" sidebar
cross