No active "ca-sidebar-197687" sidebar

Rim. Sobota: mesto navštívi štátny tajomník Klus aj europoslanec Bilčík. Príďte s nimi diskutovať

Zdroj: Europe Direct Rim. Sobota / FB Martin Klus

RIMAVSKÁ SOBOTA – Od mája funguje v Rimavskej Sobote informačné centrum Europe Direct. Centrum sídli na Bélu Bartóka 20/A v priestoroch coworkingového a komunitného centra Kruháč.

Je miestnym kontaktným centrom poskytujúcim informácie o všetkých záležitostiach týkajúcich sa Európskej únie. „Postupne budeme organizovať viaceré podujatia a diskusie,“ informoval Viktor Borš z miestneho centra Europe Direct.

Článok pokračuje pod reklamou



Ako ďalej uviedol, už na 29. júna o 17:00 si pre vás pripravili diskusiu na tému Načo je nám Európska únia? „Budete mať možnosť dozvedieť sa, čo nám – Slovensku dáva členstvo v Európskej únii. Takisto aktuálne výzvy, ktorým budeme čeliť spoločne,“ priblížil tému Borš.

Na diskusiu je pozvaná široká verejnosť. Aj na ich otázky budú odpoveď zaujímaví hostia. „Vidíte Európsku úniu len ako obrovský byrokratický moloch, ktorý nám nič prínosné neposkytuje, iba nás oberá o suverenitu? Príďte diskutovať a vyjadriť svoj názor a získate jedinečnú možnosť stretnúť a porovnať svoje argumenty so štátnym tajomníkom ministerstva zahraničných vecí a európskych záležitostí Martinom Klusom, europoslancom Vladom Bilčíkom a politickým geografom a výskumníkom v oblasti obchodnej politiky EÚ z Univerzity Mateja Bela Vladom Müllerom," pozýva na diskusiu Viktor Borš.


Odoberajte novinky spravodajského portálu Rimava.sk, ktoré vám v e-mailovej schránke budú pristávať pravidelne.

Páčil sa ti článok? Zdieľaj ho
Diskusia k príspevku
Odporúčáme
No active "ca-sidebar-197688" sidebar
cross