No active "ca-sidebar-197687" sidebar

Rimavská Sobota má už aj druhého viceprimátora

13. februára 2023 | | |  | 
Foto archívne.

RIMAVSKÁ SOBOTA – Na dnešnom (13. 2.) zasadnutí mestského zastupiteľstva primátor Jozef Šimko informoval o svojom rozhodnutí vymenovať ako druhého viceprimátora Attilu Halásza. Prvým viceprimátorom je Jozef Tóth.

"Verím, že spolupráca aj medzi vedením mesta aj medzi poslaneckými zbormi bude na úrovni a bude zabezpečovať ďalší rozvoj mesta Rimavská Sobota," povedal primátor Jozef Šimko, ktorý novému viceprimátorovi zagratuloval. "Verím tomu, že bude nápomocný, aby sa situácia upokojila, aby sme všetci tu spoločne bojovali za rozvoj nášho krásneho mesta. Žijeme tu spoločne ako jedna veľká rodina – Slováci, Maďari, Rómovia. Ja uznávam každého," dodal primátor.

Článok pokračuje pod reklamou


Zdroj: A. Halász

"Je to pre mňa veľká pocta a výzva správne reprezentovať mesto, pomáhať rozhodovať v prospech Rimavskej Soboty," povedal v úvode Attila Halász, ktorý sa primátorovi poďakoval za prejavenú dôveru. "Intenzívna cezhraničná spolupráca, spolupráca medzi regiónmi môže len posilniť rozvoj investícií a celkovo vzťahy. Keďže máme dobré vzťahy s VÚC a novozvolený župan pán Lunter nám prisľúbil pomoc na všetkých úrovniach a máme z Rimavskej Soboty z našej strany Aliancia – Szövetség zástupcu župana, tiež sa nám javia možnosti z VÚC," pokračoval.

Ako ďalej zhodnotil, nežijeme v ľahkej dobe, a preto je potrebné zachovať stabilitu. Poslancov vyzval na korektnú spoluprácu. "Myslím si, že mesto potrebuje konštruktívnu a stabilnú spoluprácu. Poďakovanie patrí aj občanom Rimavskej Soboty, ktorí na jeseň volili správne vedenie mesta ako aj mestské zastupiteľstvo. Sľubujem, že budem stále pracovať v záujme Rimavskej Soboty," povedal na záver.

NENECHAJTE SI UJSŤ


Odoberajte novinky spravodajského portálu Rimava.sk, ktoré vám v e-mailovej schránke budú pristávať pravidelne.

Páčil sa ti článok? Zdieľaj ho
Diskusia k príspevku
Odporúčáme
No active "ca-sidebar-197688" sidebar
cross