No active "ca-sidebar-197687" sidebar

Tisovec: Úrad do svojich rúk oficiálne prebral Ján Vengrín

2. decembra 2022 | |  | 
Zdroj foto: Ján Vengrín

TISOVEC – Pondelok (28. 11.) bol dňom, kedy aj primátor Tisovca a novozvolení poslanci v obradnej sieni mesta zložili sľub na ustanovujúcom slávnostnom zasadnutí mestského zastupiteľstva.

Na zasadnutí sa nový primátor poďakoval obyvateľom mesta za prejavenú dôveru. "Prijímam ju s veľkou pokorou a zodpovednosťou voči nášmu mestu a všetkým obyvateľom nášho mesta. Uvedomujem si, aké nás všetkých čaká neľahké obdobie, ktoré v našom meste, v našej spoločnosti potrebujeme a chceme zvládnuť tak, aby správnosť našich rozhodnutí priniesla pre všetkých nás, obyvateľov nášho mesta, spokojnosť a kvalitu každodenného života," pokračoval.

Článok pokračuje pod reklamou


Zvoleným poslancom MsZ zagratuloval. Ako povedal, verí vo vzájomnú a slušnú spoluprácu. Súčasťou programu bolo aj oboznámenie s výsledkami volieb. Rokovanie pokračovalo určovaním platu primátora, ktorému prináleží mesačný plat vo výške 2 919 eur v hrubom.

Občianske obrady budú mať na starosti Marta Svobodová a Ján Belica. Občania, ktorí majú záujem pracovať v stálych pracovných komisiách (ekonomickej; výstavby a rozvoja mesta; sociálnej a zdravotníctva; podnikateľskej a cestovného ruchu; ochrany verejného poriadku; školstva; kultúry a športu) a vo výbore mestskej časti Rimavská Píla, sa môžu prihlásiť na mestskom úrade alebo pomocou kontaktných údajov uverejnených na oficiálnom webe mesta.

Hraničný termín na podávanie prihlášok do komisií, ako aj kandidátnu listinu pre voľbu členov výboru mestskej časti Rimavská Píla, určili do 9. decembra 2022 do 14:00.

Členov výboru mestskej časti Rimavská Píla budú voliť na zhromaždení obyvateľov mestskej časti Rimavská Píla 12. decembra o 17:00 v Kultúrnom dome Rimavská Píla. Členovia komisií sa budú voliť na decembrovom zasadnutí Mestského zastupiteľstva v Tisovci.

Zoznam zvolených mestských poslancov v Tisovci: Ján Belica, Matej Binder, Róbert Boháčik, Róbert Buchta, Petra Čipková, Nikoleta Dušová, Hana Homoľová, Mário Keleti, Erik Lopušný a Marta Svobodová.


NENECHAJTE SI UJSŤ


Odoberajte novinky spravodajského portálu Rimava.sk, ktoré vám v e-mailovej schránke budú pristávať pravidelne.

Páčil sa ti článok? Zdieľaj ho
Diskusia k príspevku
Odporúčáme
No active "ca-sidebar-197688" sidebar
cross