No active "ca-sidebar-197687" sidebar

Uniknuté video s ostrými vyjadreniami rozpútalo nový konflikt medzi J. Šimkom a J. Matzenauerom. Padli aj slová ako psychopat a rektálne testovanie

1. decembra 2021 | |  | 

Na záver konfliktu sa vyjadril aj poslanec Ivan Hazucha. „Nechcem sa nikoho zastávať, je to osobná vec, avšak je pravda, že keby som bol na mieste pána poslanca, asi sa ospravedlním, ale ide o to teda, že naozaj vidíte, kde speje ľudský hyenizmus, že naozaj každý z nás niekedy povie v súkromnej konverzácii aj také veci, čo sa nepatrí, aby išlo von. Aká je ľudská hlúposť a zlá vlastnosť, že takúto vec niekto súkromne nahrá, a potom to hodí na sociálnu sieť. Nechcem sa do toho starať, ale chcem len povedať, že nikto nie sme v tomto smere anjel a každý z nás by sa mohol hanbiť za niečo, čo niekedy povedal a prosím, ukončime to, lebo je to naozaj trápne a verím, že to nebolo s takým úmyslom povedané, ako sa to dalo škaredo vykresliť,“ dodal na záver Hazucha.

Článok pokračuje pod reklamou


Na margo už spomínaného videa sa pre redakciu Rimava.sk vyjadril aj rímskokatolícky kňaz Rastislav Polák. „My vysielame svätú omšu online na kanáli YouTube. Omša prebieha v nedeľu o deviatej hodine v maďarčine a následne o 10:30 v slovenčine. Ľudia, o ktorých je reč, dostali eucharistiu a následne odišli preč. Hľadám spôsob, ako tých ľudí ukorigovať, a preto to aj rozdeľujeme na hodiny,“ dodal Polák.


Odoberajte novinky spravodajského portálu Rimava.sk, ktoré vám v e-mailovej schránke budú pristávať pravidelne.

Páčil sa ti článok? Zdieľaj ho
Diskusia k príspevku
Odporúčáme
No active "ca-sidebar-197688" sidebar
cross