No active "ca-sidebar-197687" sidebar

V zastupiteľstve vznikol nový poslanecký klub, tvoria ho traja poslanci

RIMAVSKÁ SOBOTA - Mestské zastupiteľstvo v Rimavskej Sobote má už vo svojich radoch tretí poslanecký klub. Po kluboch Odvážme sa zrýchliť a Za rozvoj Rimavskej Soboty vznikol klub Aliancia - Szövetség.

Klub tvoria traja poslanci - predseda klubu Tomáš Sliva, Zoltán Cziprusz a Peter Juhász. Ich vznik ohlásil primátor Jozef Šimko na dnešnom zasadnutí mestského zastupiteľstva.

Článok pokračuje pod reklamou


"Tri maďarské strany, SMK - MKP, Most - Híd a Spolupatričnosť - Összefogás, sa spojili. Takýto poslanecký klub nevznikol len v Rimavskej Sobote, ale aj v ostatných mestách a aj v krajskom zastupiteľstve. Chceme mať silné zastúpenie aj v Rimavskej Sobote," povedal pre Rimava.sk Cziprusz.

Ako ďalej doplnil, v budúcom roku majú niekoľko plánov. "Vieme, aká je situácia v Rimavskej Sobote a za tie tri roky sa neurobilo všetko, čo sme aj my plánovali. Chceme to dotiahnuť a dúfame, že vo voľbách budeme úspešní a potom bude nový začiatok aj v meste," dodal Cziprusz s tým, že je možné, že sa ku nim pridajú aj ďalší mestskí poslanci.


Odoberajte novinky spravodajského portálu Rimava.sk, ktoré vám v e-mailovej schránke budú pristávať pravidelne.

Páčil sa ti článok? Zdieľaj ho
Diskusia k príspevku
Odporúčáme
No active "ca-sidebar-197688" sidebar
cross