No active "ca-sidebar-197687" sidebar

Verím, že ľudia nevolili podľa politického trička alebo slepých odporúčaní, ale srdcom, povedal Roman Vaľo

29. októbra 2022 |  | 

RIMAVSKÁ SOBOTA Kandidáti z klubu Odvážme sa zrýchliť tiež spoločne čakajú na výsledky volieb. Náladu opísal kandidát na poslanca Roman Vaľo, ktorý bol v mestskom zastupiteľstve predsedom tohto klubu.

„Pocity má človek zmiešané. Človek je najmä plný nádejí – nádejí na zmenu, o ktorej sme rozprávali pred voľbami. Čo sa týka toho, čo sme urobili do dňa volieb, urobili sme maximum – čo sme vedeli, čo sme mohli,“ zhodnotil Roman Vaľo, ktorý verí, že ľudia sa rozhodli múdro a správne. „Verím, že vo vedení mesta príde zmena. Verím, že zvíťazí Jaro Bagačka. Je to pre Rimavskú Sobotu a jej budúcnosť veľmi dôležité, aby sme opäť nestagnovali, ale skutočne napredovali,“ dodal.

Článok pokračuje pod reklamou


Čo sa týka poslaneckého zboru, verí, že si ľudia vybrali poslancov, ktorí niečo mestu prinesú. „Prinesú nápady, budú aktívni a budú to odborníci. Verím, že nevolili podľa politického trička alebo slepých odporúčaní, ale srdcom, podľa toho, čo tí kandidáti mestu prinesú,“ vysvetlil.

A ako odhaduje šance na jeho opätovné zvolenie? „Je tu veľa nedokončených vecí, ktoré by sme radi dokončili, keďže nám nebolo dovolené ich dokončiť. Verím v to, že ľudia nepočúvali zákernú, hlúpu, primitívnu a agresívnu antikampaň zo strany primátora. Na odľahčenie dnes poviem, že som si asi robotu robil veľmi dobre, keď som si až tri strany toho jeho pamfletu vyslúžil,“ odpovedal Roman Vaľo, ktorý narážal na primátorove predvolebné noviny.

NENECHAJTE SI UJSŤ


Odoberajte novinky spravodajského portálu Rimava.sk, ktoré vám v e-mailovej schránke budú pristávať pravidelne.

Páčil sa ti článok? Zdieľaj ho
Diskusia k príspevku
Odporúčáme
No active "ca-sidebar-197688" sidebar
cross