No active "ca-sidebar-197687" sidebar

VIDEO: Bugár so Simonom sa v R. Sobote stretli so starostami, hovorili o novovzniknutej Rade pre samosprávu

31. januára 2011 | |  | |

Vytvoriť užšiu spoluprácu s obcami je cieľom Rady pre samosprávu, ktorú zriadil Republikový výbor strany Most-Híd. Rada má sedem členov, banskobystrickým koordinátorom je Július Molnár, starosta obce Tachty v Rimavskosobotskom okrese. O fungovaní Rady v piatok v Rimavskej Sobote hovoril predseda Most-Híd a podpredseda Národnej rady Béla Bugár ako aj minister pôdohospodárstva a podpredseda strany Zsolt Simon na stretnutí so starostami, ktorí kandidovali vo farbách Most-Híd, a ktorí sympatizujú so stranou.

Ako pre Rimava.sk Bugár uviedol, prostredníctvom Rady pre samosprávu budú môcť starostovia tlmočiť svoje požiadavky, problémy či očakávania a zároveň sa dostanú k dôležitým informáciiám zo strany vedenia Most-Híd.

"Iniciatíva musí ísť od nás, od starostov. Je na nás, aby sme si povedali, naše názory, aby sme hovorili o tom, čo v obciach potrebujeme," povedal pre Rimava.sk Július Molnár. Ako podotkol, vytvorenie Rady hodnotí pozitívne. "Treba to vyskúšať.  Niekedy sme sa nevedeli dostať ani za štátnym tajomníkom, nie to ešte za ministrom," uviedol dlhoročný starosta Tácht.

Zdroj: Rimava.sk


Odoberajte novinky spravodajského portálu Rimava.sk, ktoré vám v e-mailovej schránke budú pristávať pravidelne.

Páčil sa ti článok? Zdieľaj ho
Diskusia k príspevku
Odporúčáme
No active "ca-sidebar-197688" sidebar
cross