No active "ca-sidebar-197687" sidebar

Zaujímate sa o dianie v Európskej únii? Máme pre vás zaujímavú pracovnú ponuku

RIMAVSKÁ SOBOTA – Ovládate anglický jazyk? Zaujímate sa o dianie v Európskej únii? Máme pre vás pracovnú ponuku. Staňte sa administratívnym pracovníkom v coworkingovom centre Kruháč, kde otvoria informačné centrum Europe Direct.

Náplňou práce je organizačné zabezpečenie podujatí, zabezpečenie kontaktného miesta, recepcie, komunikácia s verejnosťou, partnermi, moderátorom a prednášajúcimi, externá komunikácia a administratívna činnosť.

Uchádzač by mal mať úplne stredoškolské vzdelávanie, ovládať slovenský jazyk, anglický jazyk minimálne na úrovni B2 a výhodou je aj znalosť maďarského jazyka. Uchádzač by mal mať ďalej organizačné, administratívne a komunikačné znalosti, ochotu pracovného nasadenia v dynamickom tíme, mal by byť zodpovedný a flexibilný.

Miesto výkonu práce je coworkingové centrum Kruháč v Rimavskej Sobote. Ide o prácu na plný pracovný úväzok ohodnotený sumou 850 eur v hrubom.

Informačné centrum EUROPE DIRECT Rimavská Sobota patrí do celoeurópskej siete informačných centier pod jednotným názvom EUROPE DIRECT. Prevádzkovateľom informačného centra je občianske združenie NAŠA SOBOTA.

Informačné stredisko bude riešiť otázky politiky, programov a priorít Európskej únie. Stredisko nebude vybavovať sťažnosti občanov ani právne poradenstvo. Odporučí však miesta, kam sa s týmito otázkami obrátiť.

PR článok

Pri PR a sponzorovaných článkoch redakcia štandardne uzatvára komentáre.


Odoberajte novinky spravodajského portálu Rimava.sk, ktoré vám v e-mailovej schránke budú pristávať pravidelne.

Páčil sa ti článok? Zdieľaj ho
Odporúčáme
No active "ca-sidebar-197688" sidebar
cross