No active "ca-sidebar-197687" sidebar

Zverejnili mená kandidátov na posty prednostov okresných úradov

6. júla 2020 |  | 

Hnutie OĽANO vybralo kandidátov na posty jednotlivých prednostov okresných úradov. Podľa informácií stránky prednostovia.sk nominantom pre okres Rimavská Sobota je 61-ročný Peter Pavlík. Ten v súčasnosti pracuje na katastrálnom odbore OÚ ako vedúci oddelenia.

Článok pokračuje pod reklamou



V Lučenci na tento post ašpiruje 44-ročná Natália Teleková z Fiľakova. V súčasnosti by mala pracovať ako personalistka. V Poltári je kandidátkou 41-ročná Svetlana Václavíková (SZČO). Okres Revúca by mal zastupovať technológ, 61-ročný Igor Škvarľa.

OĽANO vyzvalo ľudí na verejnú kontrolu a do 10. júla majú možnosť nahlásiť svoje vedomosti o prípadných morálnych prešľapoch jednotlivých kandidátov. "Ich úlohou bude brániť okresné úrady pred korupciou. Preto okrem odbornosti dbáme na morálku. Teraz je priestor, aby ste nám pomohli vybrať tých najlepších nominantov na prednostov okresných úradov," informujú ďalej na stránke.

V súčasnosti je ešte stále v R. Sobote prednostom Csaba Csízi. V Lučenci je ním Branislav Hámorník, v Poltári Pavel Gavalec ml. a v Revúcej Peter Balogh.

Prednostov okresných úradov menuje a odvoláva Vláda SR.

https://www.facebook.com/obycajni.ludia.a.nezavisle.osobnosti/videos/1186365391717350/

Téme sa budeme venovať.

Zdroj: Rimava.sk


Odoberajte novinky spravodajského portálu Rimava.sk, ktoré vám v e-mailovej schránke budú pristávať pravidelne.

Páčil sa ti článok? Zdieľaj ho
Diskusia k príspevku
Odporúčáme
No active "ca-sidebar-197688" sidebar
cross