No active "ca-sidebar-197687" sidebar

V reštaurácii Mladosť sa v pondelok začínajú Dni talianskej kuchyne, návštevníkov čaká množstvo južanských špecialít

Dňom talianskej kuchyne bude patriť nadchádzajúci týždeň (30. 8. - 3. 9. 2021) v Junior Komplexe - reštaurácii Mladosť na Železničnej ulici v Rimavskej Sobote, ktorá patrí pod krídla Strednej odbornej školy obchodu a služieb (SOŠOS). Lákavé talianske špeciality čakajú na návštevníkov každý deň okrem stredy, keď je štátny sviatok.

Už v pondelok tak môžu ochutnať napríklad zeleninovú polievku Minestrone, grilované kuracie stehná na pomodoro omáčke s olivami, morčacie piccata Milanese v parmezánovom cestíčku či Farfalle na smotanovo hubovom ragú (kompletný jedálny lístok nájdete na konci článku).

O pravý gurmánsky zážitok sa postará šéfkuchár Richard Cisár, ktorý vás osobne obslúži pri bufetových pultoch,“ informuje SOŠOS na sociálnej sieti Facebook. Spomínaný šéfkuchár so školou spolupracuje už niekoľko rokov a v minulosti spolu prichystali aj týždeň bavorskej či švajčiarskej kuchyne.

Reštaurácia Mladosť prešla pred dvomi rokmi rozsiahlou rekonštrukciou, v rámci ktorej bola realizovaná úplná výmena kuchynského zariadenia za nové s modernými technológiami.  Popri pôvodnom zámere rekonštrukcie kuchyne sa výrazných zmien dočkala aj jedáleň s novým zariadením, dlažbou či výrazne upraveným interiérom.

Najväčšou zmenou organizačno-výdajného charakteru bol bufetový spôsob stravovania v štýle hotelov so štyrmi hviezdičkami. V moderných výdajných pultoch sú uvarené jedlá najnovšími technológiami z modernej kuchyne. Okrem tohto spôsobu stravovania je v prevádzke ponukový systém objednávok A la-carte.

PR článok

Pri PR a sponzorovaných článkoch redakcia štandardne uzatvára komentáre.


Odoberajte novinky spravodajského portálu Rimava.sk, ktoré vám v e-mailovej schránke budú pristávať pravidelne.

Páčil sa ti článok? Zdieľaj ho
Odporúčáme
No active "ca-sidebar-197688" sidebar
cross