No active "ca-sidebar-197687" sidebar

ČIERNY OROL: Začal sa Týždeň slovenskej kuchyne, nechýba baranina ani štyri druhy halušiek

Čierny orol Rimavská SobotaV reštaurácii Čierny orol na Hlavnom námestí v Rimavskej Sobote sa začal „Týždeň slovenskej kuchyne“ so šéfkuchárom Jaroslavom Švagerkom. Od dnes až do piatka, 21. júna, budú žiaci, majstri odborného výcviku, ako aj zamestnanci tunajšej Strednej odbornej školy obchodu a služieb (SOŠOS) pod vedením skúseného šéfkuchára pripravovať typické jedlá slovenskej kuchyne. V ponuke nechýbajú štyri druhy halušiek, Liptovské hole, baranina či pochúťky s tajomnými názvami.

Týždeň slovenskej kuchyne

Zdroj: Rimava.sk, Reklamný článok
Pri sponzorovaných a reklamných článkoch Rimava.sk štandardne uzatvára komentáre.


Odoberajte novinky spravodajského portálu Rimava.sk, ktoré vám v e-mailovej schránke budú pristávať pravidelne.

Páčil sa ti článok? Zdieľaj ho
Odporúčáme
No active "ca-sidebar-197688" sidebar
cross