No active "ca-sidebar-197687" sidebar

SOŠOS: Variť bude ďalší významný šéfkuchár. Pozrite sa, čo z talianskych špecialít pripraví

19. januára 2015 | |  | | |

cierny-orolPolievka s baby mozzarellou, domáce gnocchi alebo tradičné špagety patria k typickým talianskym jedlám, ktoré o niekoľko dní príde do Rimavskej Soboty pripravovať ďalší známy gastronóm. Ako pre Rimava.sk ďalej uviedol riaditeľ Strednej odbornej školy obchodu a služieb (SOŠOS) Jaroslav Bagačka, tentokrát sa so svojimi skúsenosťami príde podeliť Richard Cisár - šéfkuchár kongresového hotela v Banskej Bystrici, ktorý je zároveň podpredsedom Zväzu slovenských kuchárov a cukrárov na Slovensku. Spolu so študentmi a majstrami rimavskosobotskej SOŠOS pripravia aj špecialitu „Carpaccio z lososa na farebnom korení s limetkovým dipom“ alebo „Picata milanese v parmezánovom cestíčku, pomodoro so špagetami a bazalkou“. Chýbať podľa riaditeľa nebude ani domáce jablkové tiramisu s cardinelovou omáčkou ako aj ďalšie pochúťky.
Milovníci talianskej kuchyne si na jedlách môžu pochutiť v zariadeniach SOŠOS už budúci týždeň, od 21. do 23. januára, v Junior komplexe na Železničnej ulici a v historickej budove Čierny orol priamo na Hlavnom námestí.

Škola každoročne organizuje týždeň slovenskej, maďarskej, českej či racionálnej kuchyne.

Zdroj: Rimava.sk, PR-článok
Pri sponzorovaných a reklamných článkoch Rimava.sk štandardne uzatvára komentáre.


Odoberajte novinky spravodajského portálu Rimava.sk, ktoré vám v e-mailovej schránke budú pristávať pravidelne.

Páčil sa ti článok? Zdieľaj ho
Odporúčáme
No active "ca-sidebar-197688" sidebar
cross