Dobroty z husacinky a kačacinky nemôžu chýbať na jesennom stole. Pre našich hostí a gurmánov sme pripravili špeciálnu ponuku .
Od pondelka, 26. septembra, si môžete pochutnať na tradičnej kombinácii husacieho aj kačacieho mäska s červenou kapustou, lokšami či knedľou alebo staviť na špeciality šéfkuchára.
„Ponuka je skutočne bohatá, každý si z nej určite vyberie. Pozývame všetkých milovníkov kvalitného jedla do našej Malohontskej reštaurácie, na ozajstné hodovanie pri kačacích a husacích špecialitách. Na hostí čaká aj pozornosť Hotela, pri objednávke štyroch hlavných jedál dostanú grátis fľašu prvotriedneho vína z pivníc najlepších slovenských producentov.
Podávať sa bude paštéta s husacou pečeňou a brusnicami, pečené husacie aj kačacie stehná a prsia s červenou kapustou, s parenou a žemľovou knedľou alebo zemiakovou lokšou. Gurmáni rozhodne ocenia špeciality šéfkuchára, medzi nimi kačacie prsia s jablkovo cvikolovým pyré, husacie prsia s brusnicovou omáčkou a pečenými pusinkami.
Pre tých, ktorí obľubujú sladké delikatesy budeme podávať zemiakovú lokšu plnenú slivkovým lekvárom, posypanú makom a gaštanový tunel.
Stôl si môžete rezervovať už teraz, na telefónnom čísle 0911 755 635, [email protected]. Teší sa na Vás profesionálna obsluha s jedinečnými špecialitami už od 5,70 eur.
Reklamná správa, zdroj: Hotel Zlatý Býk