RIMAVSKÁ SOBOTA – Od budúceho pondelka (18. septembra) do stredy (20. septembra) si v zariadení Strednej odbornej školy obchodu a služieb (SOŠOS) – v Reštaurácii Mladosť, môžete pochutnať na špecialitách typických pre našu domácu kuchyňu.
Obľúbené slovenské jedlá vám spoločne so žiakmi SOŠOS pripraví hosťujúci kuchár Richard Cisár. Tešiť sa môžete na šošovicovú, držkovú či zeleninovú polievku.
Článok pokračuje pod reklamou
Tím študentov spolu s hosťujúcim kuchárom pripravia okrem iných dobrôt aj typické slovenské jedlá ako bryndzové pirohy, bryndzové halušky, zemiakový šalát aj furmanské halušky. Medzi hlavnými jedlami nájdete grilované kuracie prsia plnené údeným oštiepkom a gazdovskou slaninou, bravčovú rolku plnenú kyslou kapustou, grilovaný filet zo zubáča, pstruha na glazúrovanej cvikle, ako aj zbojnícku pochúťku v placke.
Po hlavnom jedle vás budú čakať aj tradičné sladké dobroty. Pochutiť si budete môcť na domácich kysnutých koláčoch, palacinkách či lievancoch.
Prikladáme vám aj jedálny lístok, ktorý vám prezradí, čo vás v dennom menu bude čakať. Prajeme vám dobrú chuť!
NENECHAJTE SI UJSŤ