No active "ca-sidebar-197687" sidebar

Valentín sa blíži. Strávte ho v príjemnom prostredí pri dobrom jedle a hudbe v novootvorenej Reštaurácii Európa

Oslávte svoju lásku na sviatok svätého Valentína v príjemnom prostredí s chutným jedlom. V Reštaurácii Európa sľubujú nezabudnuteľný gastronomický aj hudobný zážitok pre zamilovaných pri živej hudbe. Melódie kapely Terne Benga dotiahnú Váš romantický večer do dokonalosti. Podľa slov majiteľa reštaurácie Ladislava Györgya z Rimavskej Soboty v novootvorených priestoroch zákazníkov vítajú od konca minulého roka. Za tak krátku dobu stihli zorganizovať Štefanskú, či Silvestrovskú zábavu a najbližšie ich čaká Valentínska večera.

Podľa majiteľa každú návštevu privítajú aperitívom, podávať budú sekt s jahodami. Ako hlavné jedlo zvolili bravčové karé s prosciutto omáčkou a opekanými zemiakmi. Chýbať nebude dezert, ktorý v podobe horúcej zamilovanej čokolády s ovocím pohladí vaše chuťové poháriky.

„Zamilované páry by si takúto udalosť u nás rozhodne nemali nechať ujsť,“ povedal György, ktorý srdečne pozýva do vynovených priestorov zažiť romantický večer pri živej hudbe v piatok, 14. februára, o 19-tej hodine. Ako uviedol, romantická večera stojí iba 10 eur, atmosféru pritom zastrešia hudobníci Terne Benga, ktorí sú do rodiny Kokavským Sendrejovcom. „Hrajú všetko, moderné, cigánske, dokonca aj maďarské, aj keď sú Slováci. V krvi majú zábavu,“ dodal s úsmevom majiteľ reštaurácie.

Svoje miesto si môžete rezervovať už teraz v predstihu na čísle 0915 898 557, alebo si kúpiť lístok v predpredaji priamo v reštaurácií na ulici K. Mikszátha 30 v Rimavskej Sobote.

Reštaurácia Európa ponúka mnoho špecialít v rôznych akciách „zjedz koľko vládzeš“ alebo „ teplé pulty“. Podľa majiteľa reštaurácie si tak u nich za jednotnú cenu môžu ľudia vybrať čo chcú a načo majú chuť. Ako sme sa dozvedeli, návštevnosť sa zvyšuje, ľuďom sa u nich páči. „Každý piatok plánujeme akcie so živou hudbou. O rok počítame aj s usporiadaním plesov, samozrejme aj so všetkými typmi rodinných osláv, stretnutí, krstín, podnikových osláv, seminárov či karov. Tešíme sa na prejavený záujem," dodal György, ktorý má doposiaľ skúsenosti s potravinami či mäsiarstvom a preto pracujú stále s čerstvými surovinami.

Zdroj: Rimava.sk, PR-článok
Pri sponzorovaných a reklamných článkoch Rimava.sk štandardne uzatvára komentáre.


Odoberajte novinky spravodajského portálu Rimava.sk, ktoré vám v e-mailovej schránke budú pristávať pravidelne.

Páčil sa ti článok? Zdieľaj ho
Odporúčáme
No active "ca-sidebar-197688" sidebar
cross