Bavorské grilované koleno, ovocný špíz, špenátové aj ovocné šatôčky v lístkovom ceste, kuracie prsia či pečený zubáč v alobale – v Hoteli Zlatý Býk sa budú v piatok večer podávať grilované špeciality. Hostia si môžu pochutnať na bravčovinke, hydine, hovädzinke, zelenine, ovocí aj rybách, to všetko v sprievode príjemných tónov cigánskej muziky.
Grilovačka priamo na terase sa začína v piatok, 3. augusta, o 18.00 hod., vynikajúce jedlá však budú pripravovať až do 22.00 hod.
Aj predpovede počasia naznačujú horúci augustový večer, v Hoteli Zlatý Býk teda rozhodne zavládne nezameniteľná atmosféra, s hudbou, sviečkami a hlavne s grilovanými pochúťkami.
Stôl na piatkový večer si možno rezervovať aj vopred, na telefónnom čísle 047/563 20 32 (recepcia) alebo priamo v hotelovej reštaurácii.
Teší sa na Vás ochotný personál Hotela Zlatý Býk.
Zdroj: Rimava.sk, sponzorovaný článok
Pri sponzorovaných a reklamných článkoch Rimava.sk štandardne uzatvára komentáre.