Jedlá talianskej kuchyne od dnes až do piatka pripravujú majstri a žiaci Strednej odbornej školy obchodu a služieb (SOŠOS) v zariadení Čierny orol na Hlavnom námestí v Rimavskej Sobote. Ako pre Rimava.sk uviedol riaditeľ školy Jaroslav Bagačka, garantom tejto akcie je Vojtech Katona, ktorý navštevuje tretí ročník odboru kuchár. Podľa Bagačku už niekoľko rokov pracuje v tejto oblasti a chce si dokončiť štúdium ako ich žiak. „Trochu nám pomôže svojimi skúsenosťami,“ poznamenal riaditeľ SOŠOS.
Verejnosť si môže prísť pochutnať na špeciálnych talianskych jedlách ako minestrone, penne so smotanovou omáčkou, kuracím mäsom a špenátom. Počas týždňa talianskej kuchyne nemôžu chýbať ani lasagne a tortelliny dello chef. Zaujímavosťou v podaní kuchára Katonu budú aj talianske bryndzové halušky a syrové halušky gnocchi.
Zdroj: Rimava.sk, Reklamný článok
Pri sponzorovaných a reklamných článkoch Rimava.sk štandardne uzatvára komentáre.