Máte chuť na dobroty z diviny? Hotel Zlatý Býk v Rimavskej Sobote pripravil na najbližšie dva týždne opäť jedinečné menu! Od pondelka, 12. novembra, sa budú v hotelovej reštaurácii podávať poľovnícke špeciality. Voňavá bažantia polievka, chutné medailónky z daniela, hríbové ragú, poľovnícky guláš či perkelt nepochybne ulahodia aj tým najnáročnejším. Nenechajte si ujsť ani špeciality šéfkuchára, ktorý sa postará o fantastický steak z jeleňa aj pečený jelení chrbát na rozmaríne a cesnaku so šípkovou redukciou. Bodku za skvelým jedlom dá mrkvový koláč alebo orechové trojuholníky.
„Znovu sme chceli našim hosťom ponúknuť čosi výnimočné. Starostlivo vybrané suroviny a originálne recepty budú aj tentokrát zárukou, že si u nás všetci milovníci dobrého jedla prídu na svoje,“ hovorí riaditeľka Hotela Zlatý Býk Mgr. Ivana Halajová.
Stôl si môžete rezervovať už teraz, na telefónnom čísle 047/56 32 032 (recepcia). Teší sa na Vás ochotný personál hotelovej reštaurácie.
Zdroj: Rimava.sk, Reklamný článok
Pri sponzorovaných a reklamných článkoch Rimava.sk štandardne uzatvára komentáre.