No active "ca-sidebar-197687" sidebar

Festival FRAJ ohlásil svoj 4. ročník. Jeho hedlajnerom bude Puding Pani Elvisovej

27. apríla 2022 | |  | 

RIMAVSKÁ SOBOTA Festival FRAJ sa bude konať aj tento rok. Jeho 4. ročník sa uskutoční 29. a 30. júla už tradične v Čiernom orlovi. Tematicky sa bude venovať predsudkom, s ktorými sa náš región často stretáva.

“Od začiatku nášho festivalu je naším cieľom nielen prinášať kvalitnú kultúru do nášho mesta, ale aj ukázať ľuďom z iných regiónov, že to tu vôbec nie je také zlé, ako sa prezentuje v médiách,” povedal pre Rimava.sk Tomáš Bálint, riaditeľ festivalu a manažér kultúry v rimavskosobotskom Mestskom kultúrnom stredisku.

Článok pokračuje pod reklamou


“Veľmi sa tešíme, že náš festival naďalej vykazuje rastúci trend a darí sa nám prilákať ľudí z celého Slovenska. Už minulý rok k nám zavítali ľudia napríklad z Bratislavy, Nitry, Žiliny či Humenného,” doplnil Bálint.

Hedlajnerom festivalu bude košická skupina Puding Pani Elvisovej, ktorá v našom meste vystúpila naposledy v roku 2010. Odvtedy si prešli dlhou cestou a dnes sú jedným z najväčších mien slovenskej nezávislej scény.

“Veríme, že pudingáči v Ereske vytvoria skvelú atmosféru a bude to koncert, na ktorý sa bude dlho spomínať. Nie náhodou získali trikrát ocenenie Najlepšia koncertná kapela na Slovensku.”

Okrem Pudingu Pani Elvisovej sa na FRAJi môžete tešiť na niekoľko ďalších koncertov, diskusie, divadlá, improshow, výtvarné umenie, literatúru, cestovateľské kino, filmovú prednášku, workshopy a, samozrejme, nebude chýbať ani program pre deti.

Ďalších účinkujúcich festival postupne predstavuje na svojom Facebooku a Instagrame, kde sa rozhodne oplatí kliknúť!

Rimava.sk je mediálnym partnerom podujatia.

NENECHAJTE SI UJSŤ


Odoberajte novinky spravodajského portálu Rimava.sk, ktoré vám v e-mailovej schránke budú pristávať pravidelne.

Páčil sa ti článok? Zdieľaj ho
Diskusia k príspevku
Odporúčáme
No active "ca-sidebar-197688" sidebar
cross