No active "ca-sidebar-197687" sidebar

FOTO: Poltárčania sa stretli na predvianočnom podujatí, podporili aj zbierku pre útulok

20. decembra 2022 | | | |  | 
Foto: mesto Poltár

POLTÁR – Ani chladné a nepriaznivé počasie neodradilo Poltárčanov, aby sa prišli pozrieť na prvý ročník podujatia Vianočná atmosféra pre všetkých, ktoré sa konalo v sobotu 17. decembra.

"Ľudia dokázali, že vzájomné stretnutia, zvyky a atmosféra blížiacich sa sviatkov znamená pre nich veľa a nemôžu si nechať ujsť príležitosť vychutnať si ich spoločne," uviedla Jozefína Očenášová z kancelárie primátora.

Článok pokračuje pod reklamou


„Láska a spolupatričnosť zohrejú Poltárčanov na srdci aj keď je vonku tma alebo zima," povedal primátor mesta Peter Sitor a poďakoval všetkým, ktorí pomáhali s prípravami podujatia.

Na návštevníkov čakala v sobotu vôňa kapustnice a ďalších tradičných slovenských jedál. Zahriať ich mohol aj primátorský punč. Vianočnú atsmoféru doplnili koledy, rozprávkové bytosti a pripravený koč.

„Zároveň chcem poďakovať všetkým, ktorí prišli podporiť zbierku útulku Šťastné labky z Fiľakova. Spoločne sa nám podarilo vyzbierať 309 eur pre opustených psíkov a prispeli sme aj množstvom krmiva, či ďalšej materiálnej pomoci," dodal primátor na záver.


NENECHAJTE SI UJSŤ


Odoberajte novinky spravodajského portálu Rimava.sk, ktoré vám v e-mailovej schránke budú pristávať pravidelne.

Páčil sa ti článok? Zdieľaj ho
Diskusia k príspevku
Odporúčáme
No active "ca-sidebar-197688" sidebar
cross