No active "ca-sidebar-197687" sidebar

IX. LUČENSKÉ HODOVANIE: Pripravený je pivný fest, medzinárodný novohradský maratón, niekoľko koncert, jarmok a aj program pre deti

26. júla 2022 | |  | 

LUČENEC - IX. Lučenské hodovanie sa začne už vo štvrtok 18. augusta. Mesto si pripravilo bohatý trojdňový program, počas ktorého sa zabavia deti i dospelí. Počas tohto podujatia budú odovzdané aj Ceny mesta Lučenec za rok 2021.

Prvé hudobné vystúpenie bude patriť lučenskej kapele Kord, ktorá vystúpi o 17:00 na Námestí republiky. V piatok sa tešiť môžete napríklad aj na Svätenie piva 2022, kapelu Simply Family, Queen Show alebo kapelu Polemic.

Článok pokračuje pod reklamou


V sobotu 20. augusta si môžete pozrieť program Ej, Novohrad, Novohrad, ktorý pripravilo Novohradské osvetové stredisko. Naladí vás na ľudovú nôtu. Ďalej sa predstaví Tanečný orchester RS - teleso 15 stálych, kvalitných hudobníkov a jednej speváčky, ktoré zahrá skladby popu, jazzovej a swingovej hudby. Vystúpi napríklad aj Elán Forever, ktorý zahrá populárne revival hity slovenskej skupiny Elán. Vyvrcholením dňa bude koncert skupiny Noc a deň.

Zažiť môžete aj množstvo sprievodných akcií, medzi ktoré patrí napríklad výstava vozidiel Fotrova kára, súťaž vo varení babguľášu či Majstrovstvá Slovenska v hode telefónom. Pripravené sú aj tvorivé dielne a divadelné predstavenia. Hosťom podujatia bude aj známy mím Miroslav Kasprzyk.

NENECHAJTE SI UJSŤ


Odoberajte novinky spravodajského portálu Rimava.sk, ktoré vám v e-mailovej schránke budú pristávať pravidelne.

Páčil sa ti článok? Zdieľaj ho
Diskusia k príspevku
Odporúčáme
No active "ca-sidebar-197688" sidebar
cross