No active "ca-sidebar-197687" sidebar

Na predvianočný program pozývajú R. Janovce i Klenovec

8. decembra 2009 |  | | |

Atmosféru prichádzajúcich vianočných sviatkov podčiarkne v Rimavských Janovciach predvianočný program pod názvom Čarovná studnička. Organizuje ho Gemersko-malohontské osvetové stredisko a obec Rimavské Janovce, uskutoční sa v sobotu, 12. decembra o 15-tej hodine v priestoroch kultúrneho domu.

.

V nedeľu, 13. decembra, sa vianočnými melódiami rozozvučí aj kultúrny dom v Klenovci. O 16-tej hodine začína predvianočný program s názvom Pokoj ľuďom dobrej vôle. Predstavia sa v ňom spevácke zbory, detské folklórne súbory Zornička a Mladosť, folklórny súbor Vepor ako aj Betlehemci z Lomu nad Rimavicou.

Chýbať nebude ani výstava prác žiakov a pedagógov  miestnych školských zariadení, predaj vianočných ozdôb, ikebán či vianočného punču. Svoju desaťročnú činnosť odprezentuje aj občianske združenie Rodon v Klenovci.

Vianočné podujatia pod názvom Advent 2009 sú pripravené aj pre obyvateľov Rimavskej Soboty. Pondelok, 14. decembra, bude patriť benefičnému programu Slovenského červeného kríža s názvom Ľudia ľuďom. Adventný týždeň bude prebiehať v Mestskej galérii i v Gemersko-malohontskom múzeu, 17. decembra sa uskutoční vianočný koncert žiakov Základnej umeleckej školy.

Zdroj: Rimava.sk


Odoberajte novinky spravodajského portálu Rimava.sk, ktoré vám v e-mailovej schránke budú pristávať pravidelne.

Páčil sa ti článok? Zdieľaj ho
Diskusia k príspevku
Odporúčáme
No active "ca-sidebar-197688" sidebar
cross