No active "ca-sidebar-197687" sidebar

Podujatie Noc v mlyne pre veľký záujem zopakujú

26. mája 2011 |  | |

V prvú júnovú sobotu (4.júna) bude zrekonštruovaný mlyn vo Veľkých Teriakovciach opäť otvorený do neskorých nočných hodín. Pre veľký záujem sa organizátori rozhodli zopakovať  podujatie Noc v mlyne. Rimava.sk informovala Miroslava Kubaliaková z občianskeho združenia Ozveny Hrachovo.

„Veľmi nás teší, že o návštevu mlyna je taký záujem a zároveň nás mrzelo, že z kapacitných a bezpečnostných dôvodov sme nemohli vyhovieť všetkým. Mlyn sa bohužiaľ nedá zväčšiť, preto sme sa rozhodli akciu zopakovať,“ povedala pre Rimava.sk Kubaliaková. Ako dodala, tentokrát na návštevníkov čakajú tri vstupy, o 19.00, 20.30 a 22.00 hod. Znovu je pripravená rozprávka o chudobnom mlynárovi, v ktorej nebudú chýbať mlynár s mlynárkou, čerti, vrecia, zvieratká, vodník a víly. Po jej ukončení bude nasledovať voľná prehliadka mlyna.

„Upozorňujeme všetkých, že počet vstupeniek je aj teraz limitovaný. Ich predaj začína dnes, 26. mája,“ podotkla Kubaliaková.

Vstupenky na podujatie Noc v mlyne si možno zakúpiť u Gabiky Medveďovej v o.z. OZVENY v Hrachove (0905 512887). Viac informácií aj na tel. č. 0905 512 887 alebo [email protected].

Zdroj:Rimava.sk


Odoberajte novinky spravodajského portálu Rimava.sk, ktoré vám v e-mailovej schránke budú pristávať pravidelne.

Páčil sa ti článok? Zdieľaj ho
Diskusia k príspevku
Odporúčáme
No active "ca-sidebar-197688" sidebar
cross