No active "ca-sidebar-197687" sidebar

Program Kina Orbis: Májová ponuka kina je pestrá, na filmovom plátne si môžete vychutnať rôzne žánre + SÚŤAŽ

2. mája 2022 | |  | 

RIMAVSKÁ SOBOTA - Kino Orbis opäť aktualizovalo svoj program. Aké novinky vás na filmovom plátne čakajú tento mesiac? Na výber máte z každého rožku trošku.

Milovníci fantasy filmov si prídu na svoje vďaka filmu z dielne Marvel Studios - Doctor Strange. Iných možno zaujme romantická česko-slovenská komédia Láska hory prenáša, v ktorej si zahral aj Richard Stanke.

Článok pokračuje pod reklamou


Tento mesiac budú na vás v Kine Orbis čakať aj ďalšie snímky, ako napríklad animovaná dobrodružná komédia Nezlomná, z opačného hororového žánru, to bude Podpaľačka, alebo česká komédia Ženy a život.

V druhej polovici mesiaca môžete zájsť na Vyšehrad: Fylm, Čo sme komu všetci urobili, Paríž, 13. obvod, Bob´ s burgers, Top Gun: Maverick, Tvojazem alebo Film roka (Competencia oficial).

Celý program Kina Orbis nájdete v našom Kalendári podujatíalebo na plagáte nižšie.

Súťaž o lístky

Vyskúšajte svoje šťastie a zapojte sa do súťaže o lístky do Kina Orbis, ktorá prebieha na našej stránke Rimava.sk na sociálnej sieti Facebook. 

V hre sú dva lístky na premietanie filmu Doctor Strange na sobotu 7. mája. Po jednom lístku v hodnote 5 eur vyhrajú dvaja výhercovia. Súťaž trvá od 2. mája 2022 do 6. mája 2022 do 12:00 hod., kedy vyžrebujeme dvoch výhercov.

AKTUALIZOVANÉ 6. mája: Po jednom lístku vyhrávajú: Anna Václaviková a Alex Faragó. Gratulujeme!

Ako sa zapojiť? Na facebookovej stránke Rimava.sk nájdite súťažný post, dajte mu like a do komentára označte niekoho, koho by ste na film zobrali so sebou. Príspevok môžete aj zdieľať.

Lístky do súťaže venovalo Kino Orbis.

Všeobecné informácie o pravidlách súťaží nájdete na tomto odkaze.


NENECHAJTE SI UJSŤ


Odoberajte novinky spravodajského portálu Rimava.sk, ktoré vám v e-mailovej schránke budú pristávať pravidelne.

Páčil sa ti článok? Zdieľaj ho
Diskusia k príspevku
Odporúčáme
No active "ca-sidebar-197688" sidebar
cross