No active "ca-sidebar-197687" sidebar

Program Kina Orbis na august: pripravených je niekoľko slovenských aj zahraničných noviniek, užiť si môžete aj letné kino + SÚŤAŽ

28. júla 2022 | |  | 

RIMAVSKÁ SOBOTA - Princezná rebelka, Dievčatá z Dubaja, Top Gun: Maverick alebo aj Ján Koller. Toto je časť z niekoľkých filmových noviniek, ktoré si môžete v auguste pozrieť v rimavskosobotskom Kine Orbis.

Aj tento mesiac si pre vás kino pripravilo najnovšie filmy z domácej i zahraničnej produkcie. Nechýbajú komédie, horory, animované filmy a ani dráma.

Článok pokračuje pod reklamou


V auguste má Kino Orbis v pláne uviesť napríklad českú komédiu Párty Hárder: Summer Massacre. Milovníkov animovaných postavičiek potešia Mimoni 2: Zloduch prichádza. Novinku z poľskej produkcie s názvom Dievčatá z Dubaja si môžete pozrieť 14. augusta. Ďalej kino uvedie napríklad aj Labky v akcii alebo drámu After: Puto, v ktorej hlavné úlohy stvárnili Hero Fiennes Tiffin a Josephine Langford.

Aj v auguste pokračuje premietanie na rimavskosobotskom amfiteátri. Premietania sa začínajú vždy o 21:00. V auguste si môžete pod holým nebom pozrieť filmy, ako napríklad Beštia, Ježko Sonic 2, After: Puto, Thor: Láska a hrom. V prípade nepriaznivého počasia sa filmy budú premietať v Kine Orbis. O zmenách bude kino informovať vždy včas na ich FacebookuInstagrame.

SÚŤAŽ

V spolupráci s Kinom Orbis v Rimavskej Sobote sme si pre vás pripravili súťaž o dva lístky na film z augustového programu podľa vlastného výberu.

Ako sa do súťaže zapojiť?

Súťaž prebieha na našej stránke na sociálnej sieti Facebook. Vyhľadajte súťažný post, dajte naň like, napíšte do komentára, na ktorý film by ste chceli ísť a označte v ňom osobu, ktorú by ste radi vzali so sebou. Príspevok môžete aj zdieľať, aby filmové novinky nikomu neušli.

V pondelok 1. augusta o 15:00 vyžrebujeme jedného z vás, kto získa dva lístky na film podľa jeho výberu.

Držíme vám palce!

Všeobecné pravidlá súťaží nájdete na tomto odkaze.

NENECHAJTE SI UJSŤ


Odoberajte novinky spravodajského portálu Rimava.sk, ktoré vám v e-mailovej schránke budú pristávať pravidelne.

Páčil sa ti článok? Zdieľaj ho
Diskusia k príspevku
Odporúčáme
No active "ca-sidebar-197688" sidebar
cross