No active "ca-sidebar-197687" sidebar

Program Kina Orbis na júl: Veľa šťastia, pán Veľký, Thor: Láska a hrom aj Mimoni 2: Zloduch prichádza, čaká nás niekoľko filmových noviniek, užiť si môžete aj letné kino + SÚŤAŽ

30. júna 2022 | |  | 

RIMAVSKÁ SOBOTA - Letné prázdniny budete môcť využiť aj v kreslách Kina Orbis v Rimavskej Sobote. A rovnako budete môcť využiť premietanie priamo pod holým nebom na amfiteátri aj v júli.

Kino si pre vás opäť pripravilo niekoľko titulov z rôznych žánrov. V programe nájdete komédie, drámy, fantasy, ale aj niečo zo sveta animovaných filmov.

Článok pokračuje pod reklamou


V programe na vás čaká komédia z Českej réžie Povedz to psom, v ktorej si zahrala napríklad Hana Vagnerová a Jiří Lábus, ďalej si na premietacom plátne môžete pozrieť film Thor: Láska a hrom od vydavateľov Marvel Studios alebo aj animovaný film Mimoni 2: Zloduch prichádza.

Filmové tituly ako napríklad Ježko Sonic 2, Pán prsteňov: Dve veže, Jurský svet: Nadvláda alebo film Elvis, si môžete pozrieť na rimavskosobotskom amfiteátri. Každé premietanie v letnom kine sa bude začínať o 21:15 hod.

SÚŤAŽ O LÍSTKY DO KINA ORBIS

V spolupráci s Kinom Orbis v Rimavskej Sobote sme si pre vás pripravili ďalšiu súťaž o lístky do kina. V hre sú dve vstupenky na americký animovaný film DC Liga superzvierat. Lístky sú na nedeľu 31. júla, film s maďarským dabingom sa začne o 17:00 a so slovenským dabingom o 19:00.

Ako sa zapojiť?

Súťaž prebieha na našej stránke na sociálnej sieti Facebook. Vyhľadajte náš súťažný post, do komentárov označte jednu osobu a dajte like na príspevok, ktorý môžete pokojne aj zdieľať. 

V pondelok 18. júla 2022 o 10:00 vyžrebujeme dvoch výhercov, ktorí získajú po jednom lístku do kina na film DC Liga superzvierat.

Všeobecné podmienky a pravidlá súťaží nájdete na tomto odkaze.


NENECHAJTE SI UJSŤ


Odoberajte novinky spravodajského portálu Rimava.sk, ktoré vám v e-mailovej schránke budú pristávať pravidelne.

Páčil sa ti článok? Zdieľaj ho
Diskusia k príspevku
Odporúčáme
No active "ca-sidebar-197688" sidebar
cross