No active "ca-sidebar-197687" sidebar

Program Kina Orbis na jún: Elvis, Prezidentka, Anna Franková aj Buzz Lightyear, čaká nás niekoľko filmových noviniek, užiť si môžete aj letné kino + SÚŤAŽ

31. mája 2022 | |  | 

RIMAVSKÁ SOBOTA - Aj v júni si môžete v Kine Orbis v Rimavskej Sobote užiť niekoľko filmových noviniek. Cez víkend sa začne aj premietanie na amfiteátri.

Animované filmy, komédie, trilery, rozprávky a aj snímky s dobrodružným námetom. Program Kina Orbis je opäť poskladaný z niekoľkých nových filmov z domácej i zahraničnej produkcie. Premiéru bude mať napríklad historický film Kde je Anna Franková, český krimi triler Premlčané, rozprávka Zakliata jaskyňa, v ktorej si zahrala napríklad aj Táňa Pauhofová, alebo i Elvis - príbeh večne živej legendy.

Článok pokračuje pod reklamou


V sobotu 4. júna sa začne aj letné kino. Prvým filmom, ktorý budú premietať na rimavskosobotskom amfiteátri, bude Ježko Sonic 2. Ďalej si môžete prísť pozrieť napríklad veľkolepé zakončenie Jurskej éry Jurský svet: Nadvláda, animovaný film Buzz Lightyear alebo Pána prsteňov. Letné kino sa bude začínať o 21:30.

SÚŤAŽ O LÍSTKY DO KINA ORBIS

V spolupráci s Kinom Orbis v Rimavskej Sobote sme si pre vás pripravili ďalšiu súťaž o lístky do kina. Tentokrát sú v hre dve vstupenky na českú komédiu Pánsky klub, v ktorej si zahrali Kristýna Hrušínská, Jiří Mádl, Milan Šteindler alebo aj Zdeněk Žák. Lístky sú na nedeľu 5. júna, film sa začne o 20:00.

Ako sa zapojiť?

Súťaž prebieha na našej stránke na sociálnej sieti Facebook. Vyhľadajte súťažný post, do komentárov označte jednu osobu a dajte like na príspevok, ktorý môžete pokojne aj zdieľať. V piatok 3. júna 2022 o 15:00 vyžrebujeme dvoch výhercov, ktorí získajú po jednom lístku do kina na film Pánsky klub.

Všeobecné podmienky a pravidlá súťaží nájdete na tomto odkaze.

NENECHAJTE SI UJSŤ


Odoberajte novinky spravodajského portálu Rimava.sk, ktoré vám v e-mailovej schránke budú pristávať pravidelne.

Páčil sa ti článok? Zdieľaj ho
Diskusia k príspevku
Odporúčáme
No active "ca-sidebar-197688" sidebar
cross