No active "ca-sidebar-197687" sidebar

Program Kina Orbis na október: Špeciálnu predpremiéru bude mať film natáčaný v Rim. Sobote + SÚŤAŽ

4. októbra 2022 | |  | 

RIMAVSKÁ SOBOTA – Október bude v rimavskosobotskom Kine Orbis plný filmových noviniek. Komédie, horory, drámy, romantika i rozprávky – svoje zastúpenie má hneď niekoľko žánrov.

Zamestnanec mesiaca, Black Adam, Banger, Dobrý šéf, Podozrivá, Diablova korisť, ale aj film z produkcie Petra Pavlíka a Kataríny Smacznej Ouca, si budete môcť pozrieť v priebehu tohto mesiaca.

Do pozornosti vám obzvlášť dávame aj film Čierne na bielom koni, ktorý sa natáčal v Rimavskej Sobote a Lučenci. V pondelok 10. októbra o 18:00 bude mať špeciálnu predpremiéru. Publikum príde pozdraviť Rasťo Boroš – režisér, scenárista i producent v jednej osobe – a spolu s ním hereckí predstavitelia Milan Ondrík, Tomáš MischuraJana Kovalčiková.

PROGRAM Kina Orbis nájdete v našom kalendári podujatí.


K TÉME: Autor nového filmu Ouca, ktorý vznikol v R. Sobote, dáva do pozornosti jeho druhú upútavku


Súťaž

V spolupráci s Kinom Orbis sme si pre vás pripravili ďalšiu súťaž o 2 lístky do kina, ktoré si rozdelia dvaja výhercovia. Ide o lístky na film podľa vlastného výberu z októbrového programu.

Ako sa zapojiť?

Súťaž prebieha na našej stránke na sociálnej sieti Facebook. Vyhľadajte súťažný post, kde nájdete všetky podmienky súťaže. Súťaž trvá do 8. októbra do 15:00, kedy vyžrebujeme dvoch výhercov, ktorí získajú po jednom lístku do kina na film podľa vlastného výberu.

Všeobecné podmienky a pravidlá súťaží nájdete na tomto odkaze.

NENECHAJTE SI UJSŤ


Odoberajte novinky spravodajského portálu Rimava.sk, ktoré vám v e-mailovej schránke budú pristávať pravidelne.

Páčil sa ti článok? Zdieľaj ho
Diskusia k príspevku
Odporúčáme
No active "ca-sidebar-197688" sidebar
cross