No active "ca-sidebar-197687" sidebar

Rim. Sobota: Vieme, aký kultúrny program nás čaká na Dňoch mesta. Prídu aj zvučné mená

16. marca 2022 | | |  | 

RIMAVSKÁ SOBOTA - Poznáme kultúrny program, ktorý nás čaká začiatkom mája na Dňoch mesta v Rimavskej Sobote. Tešiť sa môžeme aj na jarmok, ktorý bude súčasťou osláv.


Prečítajte si tiež: Mesto opäť ožije oslavami. Zverejnili dátum obľúbenej udalosti


"Prezradiť môžem, že aj tento rok sme mysleli na všetkých a veríme, že potešíme každého, kto naše Hlavné námestie navštívi počas 5. a 6. mája," uviedla referentka kultúry mesta R. Sobota Erika Králová.

Článok pokračuje pod reklamou


Pre občanov mesta a jeho návštevníkov je pripravené vystúpenie známej skupiny Sendreiovci & Kokavakere Lavutara, ktorí vám svojim vystúpením rozprúdia krv v tele.


Prečítajte si tiež: Táto práca je veľmi ťažká, výsledok nie je vidieť hneď. Život Rómov sa nedá meniť zo dňa na deň, hovorí V. Sendrei


Tých skôr narodených určite poteší vystúpenie speváčky a muzikálovej herečky Gizky Oňovej. Súčasťou osláv bude aj rocková kapela EDDA majdnem, ktorá má svoj koncertný program zostavený z hitov maďarskej skupiny EDDA.

Pre mladších návštevníkov bude mať pripravené vystúpenie známa slovenská speváčka Dominika Mirgová či hudobná skupina Heľenine Oči. Nebude chýbať ani vystúpenie rodáka z Rimavskej Soboty - Mc Erika. A tých úplne najmenších určite poteší obľúbené Spievankovo.

Článok pokračuje pod reklamou


"Samozrejme, chýbať nebude ani prezentácia našich domácich „sobotských" talentov, ako napríklad detí a žiakov z materských a základných škôl, Centra voľného času RELAX, no rovnako aj záujmových hudobných telies pôsobiacich v našom meste," povedala Králová.

Okrem programu na Hlavnom námestí sa uskutoční aj slávnostné udelenie Ceny mesta 2022 v divadelnej sále Mestského kultúrneho strediska.

Program s konkrétnym časom jednotlivých vystúpení bude známy v apríli.


Prečítajte si tiež: KRÁTKE SPRÁVY: Primátor pozýva na diskusiu o osude internátu, primátorka Poltára sa stretla s prezidentkou, Dni mesta budú sprevádzané jarmokom


NENECHAJTE SI UJSŤ


Odoberajte novinky spravodajského portálu Rimava.sk, ktoré vám v e-mailovej schránke budú pristávať pravidelne.

Páčil sa ti článok? Zdieľaj ho
Diskusia k príspevku
Odporúčáme
No active "ca-sidebar-197688" sidebar
cross