No active "ca-sidebar-197687" sidebar

HOT ART: Šansónový večer bude aj spomienkou na Jozefa Bednárika

4. júla 2014 |  | | |

Šansónový večer Rimavská SobotaSvetové šansóny v podaní troch skvelých spevákov odznejú v nedeľu večer, 6. júla, na nádvorí Čierny orol v centre Rimavskej Soboty. Šansónový večer Havran v réžii legendárneho Jozefa Bednárika bude zároveň spomienkou na známeho režiséra. Odznejú skladby v slovenčine aj v maďarčine, zaspieva ich Viktor Horján, brilantná speváčka Svetlana Rymarenko a Jana Lieskovská. Podujatie je súčasťou kultúrneho leta HOT ART, začína sa o 19.00 hod.

„Diváci sa určite majú na čo tešiť. Počas večera budeme spomínať aj na vynikajúceho človeka a režisérsku osobnosť Jožka Bednárika, pretože v auguste uplynie rok odvtedy, ako nie je medzi nami,“ avizuje obľúbený herec Viktor Horján, ktorý sa venuje činohre aj muzikálu. Začínal v Jókaiho divadle v Komárne a v súčasnosti ho môžeme vidieť vo viacerých divadlách v Bratislave.
Do Rimavskej Soboty príde spolu s charizmatickou speváčkou Svetlanou Rymarenko, ktorá je známa najmä z hudobno - vokálneho zoskupenia Fragile. Predstaví sa tiež Jana Lieskovská, ktorá vyštudovala bábkoherectvo, ale veľmi blízko má k muzikálu. Je členkou divadla Nová scéna, venuje sa tiež rozhlasovej tvorbe, dabingu a spolupracuje s hudobníkom Borekom Suchánkom v džezovom zoskupení.

Šansónový večer bude plný hudby a emócií a nepochybne prinesie na záver víkendu jedinečný umelecký zážitok. Vstupné 5 eur, deti do 6 rokov zdarma. Predaj vstupeniek na mieste (predpredaj aj v MsKS a TIC).

Koncert je súčasťou projektu HOT ART – umenie v uliciach mesta Rimavská Sobota, ktoré organizuje MsKS s finančnou podporou Ministerstva kultúry SR a spoločnosti Automax s.r.o.

Projekt HOT ART bude pokračovať v Mestskej galérii, kde sa vo štvrtok 10. júla o 17.00 hod. uskutoční vernisáž výstavy študentov ateliéru kresby AU BB s názvom Podkreslené. Naplánované sú aj detské tvorivé dopoludnia. Podľa slov jednej z lektoriek Evky Talianovej sú už dielne plne obsadené, nakoľko počet detí bol limitovaný.

Zdroj: Sponzorovaný článok (Rimava.sk je mediálny partner podujatia)


Odoberajte novinky spravodajského portálu Rimava.sk, ktoré vám v e-mailovej schránke budú pristávať pravidelne.

Páčil sa ti článok? Zdieľaj ho
Odporúčáme
No active "ca-sidebar-197688" sidebar
cross