No active "ca-sidebar-197687" sidebar

SÚŤAŽ: Vo Fiľakove vystúpi Peter Bič Project a Steve Misik & Co. Vyhrajte vstupenky na koncert

25. júla 2022 |  | 
Foto: FB Peter Bič Project

FIĽAKOVO - Už onedlho sa v meste pod Fiľakovským hradom rozbehnú veľkolepé oslavy dní mesta. Ich súčasťou bude aj tento rok viacero atrakcií a bohatý program, v ktorom si svoje nájdu deti, mládež aj dospelí.

Jedným z mnohých lákadiel bude koncert známeho zoskupenia Peter Bič Project. Úspešná slovenská kapela prerazila na Slovensku i v zahraničí a na svojom konte má viacero hitov.

"Peter Bič Project je jednou z najhranejších a najobľúbenejších skupín na Slovensku. Ako predkapela vystúpi skupina Steve Misik & Co., rocková skupina s absolútne novým pohľadom na tento žáner. Srdečne vás pozývame aj na ďalšie programy podujatia Palócke dni a Dni mesta Fiľakovo," povedala Andrea Illés Kósik, riaditeľka Mestského kultúrneho strediska (MsKS) vo Fiľakove, ktoré podujatie organizuje.

Článok pokračuje pod reklamou.


Koncert kapiel Steve Misik & Co. a Peter Bič Project sa uskutoční 13. augusta večer v areáli hradu Fiľakovo. Vstupenky si môžete zakúpiť na mieste (19 eur) alebo za zvýhodnenú cenu (17 eur) online na stránke kultura.filakovo.sk alebo osobne v MsKS Fiľakovo v pracovných dňoch od 8:00 do 16:00 hod.

Vyhrajte vstupenky na koncert

Spolu s Mestským kultúrnym strediskom vo Fiľakove sme si pre vás pripravili súťaž. Jeden z vás môže vyhrať dva lístky na očakávaný augustový koncert. Súťaž prebieha na našom profile na sociálnej sieti Facebook.

Ako sa zapojiť?

Stačí dať like na post s týmto článkom na Facebooku a v komentároch označiť človeka, ktorého by ste so sebou zobrali na koncert. Hoci to nie je podmienkou, budeme radi, ak príspevok budete na Facebooku zdieľať, aby sa o súťaži dozvedeli aj vaši blízki a známi.

Výhercu dvoch lístkov vyžrebujeme v piatok 29. júla o 15:00 a jeho meno zverejníme na Facebooku.

Všeobecné podmienky a pravidlá súťaží.

NENECHAJTE SI UJSŤ


Odoberajte novinky spravodajského portálu Rimava.sk, ktoré vám v e-mailovej schránke budú pristávať pravidelne.

Páčil sa ti článok? Zdieľaj ho
Diskusia k príspevku
Odporúčáme
No active "ca-sidebar-197688" sidebar
cross