No active "ca-sidebar-197687" sidebar

SÚŤAŽ: Z ulíc Rimavskej Soboty sa opäť stane galéria, vystavia fotky mesta

Rimavská SobotaZ rimavskosobotských ulíc sa opäť stane galéria, obyvatelia mesta aj návštevníci budú môcť znovu obdivovať víťazné snímky fotosúťaže. Tentokrát má byť ústredným motívom všetkých záberov "Rimavská Sobota".  Vytvorili ste fotografie, ktoré by podľa vás mohli tromfnúť ostatných fotografov? Pošlite ich aj vy do súťaže. "Fotografie očakávame do nedele, 15. júna," povedal pre Rimava.sk autor projektu Matej Kováč a zdôraznil, že poslať treba minimálne šesť fotografií alebo z nich rovno vytvoriť koláž. Víťazi budú môcť svoju tvorbu prezentovať na frekventovaných miestach, prostredníctvom bannerov.  

"Nie je dôležité, koľko máte rokov, ako dlho fotíte a ani čím fotíte - stačí, aby ste mali k vašej tvorbe pozitívny vzťah. Do súťaže prijímame akúkoľvek tvorbu, o ktorej si myslíte, že charakterizuje mesto alebo dianie v meste," uviedol Matej Kováč, víťaz vlaňajšieho projektu V uliciach mesta Rimavská Sobota. Ako spomenul, víťazné zábery vystavia počas leta, na autorov čakajú aj vecné ceny. "Máte jedinečnú možnosť prezentovať svoju prácu a hlavne naše okresné mesto," dodal.

Svoje fotografie na tému "Rimavská Sobota" posielajte na [email protected].  Fotografie  vyhodnotí odborná porota. „Potom sa všetci stretneme na spoločnej vernisáži,“ povedal autor súťaže.

Podobný projekt v Rimavskej Sobote vlani v zime pripravilo občianske združenie Oxymoron. Matej Kováč naň nadviazal  vďaka schválenému projektu IUVENTY (Slovenského inštitútu mládeže).  Cieľom projektu je podľa jeho slov vytvoriť členom skupiny FOTONADŠENCI Z RS  vhodný priestor  na prezentovanie svojej tvorby pred širokou verejnosťou formou bannerov inštalovaných priamo v uliciach mesta Rimavskej Soboty. Zapojiť sa však môžu všetci, ktorí majú vzťah k foteniu a k mestu.

fotosutaz

Zdroj: Sponzorovaný článok


Odoberajte novinky spravodajského portálu Rimava.sk, ktoré vám v e-mailovej schránke budú pristávať pravidelne.

Páčil sa ti článok? Zdieľaj ho
Diskusia k príspevku
Odporúčáme
No active "ca-sidebar-197688" sidebar
cross